Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Daha önce fb7 kullandım onuda benzinli aldım sonra lpg taktırdım yaklaşık 3 yıl bindim satıp fc5 aldım. Fb7 ye lpg takdırdığımda lpg ucuzdu 2 liralara kadar düşmüştü şimdi lpg de pahalı yani benzinle arasındaki makas daraldı eskisi gibi ucuz olsa hemen taktıracağım. Acaba dizeli beklesem mi diye düşünüyorum onunda fiyatı beni aşarsa harcadığım benzin canımı sıkabilir sizce şuan fc5 in dizel otomatiği mevcut olsa fiyatı nekadar olurdu?iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Daha önce fb7 kullandım onuda benzinli aldım sonra lpg taktırdım yaklaşık 3 yıl bindim satıp fc5 aldım. Fb7 ye lpg takdırdığımda lpg ucuzdu 2 liralara kadar düşmüştü şimdi lpg de pahalı yani benzinle arasındaki makas daraldı eskisi gibi ucuz olsa hemen taktıracağım. Acaba dizeli beklesem mi diye düşünüyorum onunda fiyatı beni aşarsa harcadığım benzin canımı sıkabilir sizce şuan fc5 in dizel otomatiği mevcut olsa fiyatı nekadar olurdu?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.