Civic FK7 Civic FK7 HB 2021 - 18 inch - Jant Lastik takımı hakkında.

Merhaba.
Sırf daha iyi görünsün diye yapacağım masraf 16.000 TL gibi bir şey olacak o halde, günümüz şartlarında 16.000 TL yi sırf araç daha iyi görünsün diye vermenin de ne kadar mantıklı olacağını düşünüyor insan.
Döviz uçtu gitti, Yakıt ücretleri de keza aynı durumda, 16.000 TL beni belki çok sarsmaz ama, insan ülkemizdeki bu son durumları görünce, sırf görüntüsü için bu kadar para verdiğime sonradan pişman olur muyum ? diye düşünmeden edemiyor.
Belki Jant ve lastik yerine, küçük şık detaylar ile daha uygun ücretler ödeyerek aracın görünümünü daha güzel hale getirebilirim diye düşünüyorum, belki 3 ila 5 bin gibi bir ücrete araca küçük eklentiler yapabilirim belki.
Bilgi ve tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum.

İmkanın varsa yap gitsin. 5-6 ay sonra yapmaya kalksan 25-30 bin gerekir :) 3 günlük dünya, öyle keyif alacaksan ve ekonomik olarak uygunsa yap gitsin.
 
Bence alabilirsiniz. RS’i sıfır alırken opsiyon jantlarla almıştık 235/40/18 ve bir problem yaşamadık konfor anlamında. Bir sene sonra bir de Sport Plus aldık ama ona taktırmadık. Honda opsiyon sunmak yerine her seferinde ekstra satıyor 18” jantları, sonra eldeki 17” Jant lastikleri de satmak ile uğraşıyoruz.
- Sizin lastikleriniz zaten 235 olduğu için frenleme performansı ya da çekiş çok değişmeyecek
- Viraj performansı belki çok az daha iyileşir
- Görüntü tabii ki 18 ile daha iyi
- Konfor lastiklere de çok bağlı. Rs’in lastikleri 30 binde değişti ve Sport 4 takıldı. Yük ve hız endeksi düşük yumuşak lastik önemli. Fiyat kısmı zaten yazılmış, 6bin+ tutar iyi lastikler

Ekli dosyayı görüntüle 267113

Ekli dosyayı görüntüle 267114
Merhaba bu janti neder bulabilirim?
 
Geri
Üst