Merhabalar, bugün araç için kapora bıraktık. hayırlısıyla pazartesi günü teslim alacağız. Aracı aldıktan sonra seramik vs ne yaptırmamı tavsiye edersiniz. ? Şunu muhakkak yaptır dediğiniz tavsiyelere açığım. İyi forumlar![]()
Merhabalar, bugün araç için kapora bıraktık. hayırlısıyla pazartesi günü teslim alacağız. Aracı aldıktan sonra seramik vs ne yaptırmamı tavsiye edersiniz. ? Şunu muhakkak yaptır dediğiniz tavsiyelere açığım. İyi forumlar![]()
Hangi renk aracınız ? Koyu renkler ise seramik gerçekten fena yakıyor arabayı.Ama uzun yolda taş vs gibi durumlar İçin şeffaf folyo kaplama yaparsanız daha güvenli olur bence..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mavi renk olanını aldım . Çok hoşuma gitti gerçekten![]()
Hayirli ugurlu olsun. Ben araci alirken seramik kaplama on kaput folyo ve kirilmaz cam filmini ucretsiz yaptirdim. Aldigin yerle pazarlik yap. Ben sıkı pazarlikla hallettim. Bosu bosuna ekstra para verme dostum.Merhabalar, bugün araç için kapora bıraktık. hayırlısıyla pazartesi günü teslim alacağız. Aracı aldıktan sonra seramik vs ne yaptırmamı tavsiye edersiniz. ? Şunu muhakkak yaptır dediğiniz tavsiyelere açığım. İyi forumlar![]()