Konuya cevap cer

Saygılar herkese

Evet bu boya rütüş olayları konusunda çok haklısınız sanayide boya alıp yapsanız  bile mat oluyor rütüşü siyahta yaptım biliyorum ama mobilya cilalarının içine atılan bir madde var öğrenip yazarım size ismini pasta cila yapılsa bile çıkmıyor ve hafifden parlaklık veriyor rütüş yapılacak yer biraz büyükse o işin erbabı yapsın derim beyaz diyen alıp kullanan arkadaşlara saygım  var kimse yanlış anlamasın lütfen

dün bayii ye giderken kapora  vermeye önümüze denk geldi gidiyor  beyaz Civic yanında da beyaz şahin onun yanında beyaz corolla inanın benim  ortanca oğlum 9 yaşında baksana baba 3 de bir birine  benziyor ben olsam şahini alırım dedi o da Şahin ci ondan dikkati şahinde arkadan çekiş olup drift yapacakmış beyimiz ??

Şimdi ustalar önce ki araç siyahtı bahsettim kılcal çizikler can sıkıyor zamanla COSMİC MAVİ de zor olur diyen arkadaşlar var  evet füme elegance da da var hak veriyorum almışken bi tık fark (o nasıl bir tıksa artık ? ) olsa fena olmaz hiç bir şey geçmiş olmuş değil olmuşla ölmüşe çare yok bu hayatta (rabbime sonsuz şükürler olsun ki dert edindiğimiz şeye  bakın ) allah sağlık sıhhat versin sizlere ve sevdiklerinize

Evet bu hafta COSMİC MAVİ bulup inceleme yapmam gerekecek anladığım kadarıyla fümeden olacağı şekil fotodaki gibi kapı altı piyanoblack difüzör siyahspoyler siyahköpekbalığı anten şeklinde sipariş verdim ( malum siteden aldım fotoyu bu araçda satılık FİYAT MI 198 bin istiyor ŞAKA GİBİ ama gerçek ) konumuza dönersek  birde cosmic mavi inceleme gereği hasıl oldu anladığım kadarıyla anadolu yakasında bir arkadaş varsa yüzyüze görüşüp fikirlerini almak isterim çünkü bayilerde yok tabii burdan yazsada olur elbette

hepinize teşekkür eder saygılarımı sunarım hep diyorum gelin ata binmiş ya nasip demiş

Geri