- Ad Soyad
- Sinan tekeli
- Aracınız
- Civic EK
Merhaba arkadaşlar öncelikle benim sorunum araçta saçma bir hararet yükselmesi problemi var. Gündüzleri havanın 30 35 derece olduğu yolda giderken bazen herşey normal hararet ortada klima açık hiç bir sorun yok bazen sıcaktada oluyor hararet yükseliyor özelliklede 5 ci viteste düşük devirde giderken. Dün akşam hava 15 derece civarındaydı yine bu sorun oldu hararet yükseliyor sonra geri tekrar 2 dk içinde flan eski yerine geliyor ama dediğim gibi bazen hava yansada hiç yükselme olmuyor. Sorun genellikle uzun yolda oluyor. Ekleyeceğim şunlar ( araca yeni silindir kapak contası yapıldı. Fan müşürü termostat değişti. Ama ustam olan arkadaşım benim bloğun sıkıntılı olduğunu söylemişti daha önceden işlem görmüş dedi. Hatta bloğa uygun conta kestirip onu koymuş ve glindirik conta yapmış. Yani kısacası demek istediğim araçta bazen ortaya çıkan bir hararet sorunu var. Neden olabilir bilgim olan herşeyi yazmaya çalıştım lütfen anlayan ustalar yardımcı olsun. Ve araç eskisi gibi gitmiyor mesela eskiden 3. Viteste 150 yapan araba 120 yi zor geçiyor tabi eskiden birazdaha agresif kullanırdım ama şuan baya zayıf yani motor kulakları da bozulmuş sanırım performas sorunu bundan olabilir mi lütfen bir fikir yardımcı olun . Bloğun durumunu da fotoğraf olarak uükledim