Arkadaşlar Merhaba,
Aracımı bazı ailevi nedenlerle satma kararı aldım. Fiyat konusunda çok rekabetçi davranmadım çünkü aracımı gerçek manada aracımı çok seviyorum. Dünde aracın bakımını yaptırdım, alan 10.000 KM düşünmeden binecek
. Satılmazsa şartlarımı zorlayıp kullanmaya devam edicem. Düşünen arkadaşlarım olursa pazarlık payım var.
Fiyat 285.000 tl.
Araç İngiliz üretimi olup, Türkiye’de üretilen makyajsız sedan Elegance donanımından oldukça farklıdır. Farklılıkları;
Dijital kadran
Çift bölgeli dijital klima
Executive multimedya (Navigasyon)
Far yıkama
17 inç jant ve 235/45/17 lastikler (Sedanlarda executive donanımda 17 inç jant ve 215/50/17 lastik mevcut)
Executive arka kapı döşemeleri
Siyah tavan döşemesi
Çamurluk üzeri yalıtım bakalitleri
Karartılmış arka camlar
Araçta hata boya söz konusu değildir.
Araç yetkili servis bakımlı olup 6 yıl garanti kapsamı altındadır.
En güzel rengi olan füme renktir.
Araca ekstra olarak yapılanlar;
5000 Kelvin özel 12000K uzun kısa led ampül
Yan led turuncu ışık
İç led aydınlatma dönüşüm
Ön arka ayak aydınlatma ( Türkiye’de nadir)
Start - stop kapatma özelliği ( Her çalışmada kapatma düğmesine basmak gerekmiyor)
Ön ve arka kapı birleşim yerlerinde izolasyon fitilleri
Havuzlu kauçuk paspas ve bagaj havuzu
Takas teklifleri değerlendirilir. Pazarlık ise kısıtlıdır. Gün içerisinde online eğitim devam ettiği için telefonlara anında cevap veremiyorum. İlgilenenler mesajla iletişime geçtikleri takdirde geri dönüş sağlanacaktır.
Sahibinden.com İlan No: 850977880
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-akademisyenden-hatasiz-boyasiz-850977880/detay

Aracımı bazı ailevi nedenlerle satma kararı aldım. Fiyat konusunda çok rekabetçi davranmadım çünkü aracımı gerçek manada aracımı çok seviyorum. Dünde aracın bakımını yaptırdım, alan 10.000 KM düşünmeden binecek

Fiyat 285.000 tl.
Araç İngiliz üretimi olup, Türkiye’de üretilen makyajsız sedan Elegance donanımından oldukça farklıdır. Farklılıkları;
Dijital kadran
Çift bölgeli dijital klima
Executive multimedya (Navigasyon)
Far yıkama
17 inç jant ve 235/45/17 lastikler (Sedanlarda executive donanımda 17 inç jant ve 215/50/17 lastik mevcut)
Executive arka kapı döşemeleri
Siyah tavan döşemesi
Çamurluk üzeri yalıtım bakalitleri
Karartılmış arka camlar
Araçta hata boya söz konusu değildir.
Araç yetkili servis bakımlı olup 6 yıl garanti kapsamı altındadır.
En güzel rengi olan füme renktir.
Araca ekstra olarak yapılanlar;
5000 Kelvin özel 12000K uzun kısa led ampül
Yan led turuncu ışık
İç led aydınlatma dönüşüm
Ön arka ayak aydınlatma ( Türkiye’de nadir)
Start - stop kapatma özelliği ( Her çalışmada kapatma düğmesine basmak gerekmiyor)
Ön ve arka kapı birleşim yerlerinde izolasyon fitilleri
Havuzlu kauçuk paspas ve bagaj havuzu
Takas teklifleri değerlendirilir. Pazarlık ise kısıtlıdır. Gün içerisinde online eğitim devam ettiği için telefonlara anında cevap veremiyorum. İlgilenenler mesajla iletişime geçtikleri takdirde geri dönüş sağlanacaktır.
Sahibinden.com İlan No: 850977880
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-akademisyenden-hatasiz-boyasiz-850977880/detay

Moderatörün son düzenlenenleri: