120km Hızda Giderken Titreme Sorunu

Ad Soyad
Furkan Sert
Aracınız
Civic FC5 2016
Herkese selamlar ben ilk defa bir araç aldım ve araba konusunda bilgi sahibi değilm 2016 model fc5 kasa aldım. Araçta titreme sorunu varmış uzun yola çıkınca farkettim 120km den sonra direksiyon ve araç titriyor. Rot balanstan olduğunu yazılmış. Sorularımdan bir tanesi aracın teker durumu da iyi değil tekerleri değiştirdikten sonra mı yaptırmalıyım rot balansı yoksa mevcut lastikler üzerindeyken mi? Birde Ankara da yaşıyorum nerede yaptırabilirim ve fiyatları ne kadar acaba bilen birisi yardımcı olabilirse çok sevinirim. Teşekkürler

Ad Soyad
Ufuk
Aracınız
Civic FE1 2022
Kötü lastiğe rot balans yaptınız diyelim, yeni lastik için yine rot balans yapılacak, söylediğiniz sorun rot balans ile de çözülmez ise ön alt takımlar kontrol edilecek..Sonra muhtemelen ok gibi olur , iyi günler

Son düzenleme:
Ad Soyad
Tayfun Yumrukaya
Aracınız
Civic FB7 2014
Merhaba öncelikle bir rot balansıcıya gidip alt takım kontrolü yaptırın bizim buralarda 50-100 lira alıyorlar, arabayı lifte kaldırıp bütün eksiklerini yazıyorlar daha sonra motorcunuza alt takımınızı yaptırın ve bütçeniz varsa lastiklerinizi değiştirin en son güzelce rot balans ayarınızı yaptırın en sağlıklısı bu şekilde olur.

Geri