2000-3000 DEVİR ARASINDA SES

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DADAŞ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DADAŞ

0
Ad Soyad
Fırat Kaplan
Aracınız
Civic FB7 2013
Arkadaşlar aynı konu forumda mevcut ancak devamı yok.
2013 fb7 Cıvıc aracımda sabah çalıştığı zaman dizel gibi hırıltılı çalışma mevcut, 2000-3000 devir arasında da sanki açık hava filtresi takılı gibi ses geliyor. Daha önce aynı sorunu yaşayan arkadaşlar nasıl çözdünüz bunu yardımcı olabilir misiniz?

iPad cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

@DADAŞ Hava filtre kutusunu ve borusunu kontrol ettiniz mi? Bir de en son subap ayarı ne zaman yapıldı?

@DADAŞ Hava filtre kutusunu ve borusunu kontrol ettiniz mi? Bir de en son subap ayarı ne zaman yapıldı?

NoFeaR subap ayarı yaptıralı daha 5 bin km olmadı. Bu hava filtresine baktım kaputu açıp herhangi bir sıkıntı görünmüyor, tamponun oralarda devamı var mı hava filtresinin bilmiyorum

NoFeaR subap ayarı yaptıralı daha 5 bin km olmadı. Bu hava filtresine baktım kaputu açıp herhangi bir sıkıntı görünmüyor, tamponun oralarda devamı var mı hava filtresinin bilmiyorum

Hava filtresi orjinal mi? Forumda bir arkadaş yan sanayi hava filtresi ile ses sorunu yaşadığını yazmıştı .

Hocam benim başıma gelmişti aynı sorun hava filtresi değişti ve sorun çözüldü.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam benim başıma gelmişti aynı sorun hava filtresi değişti ve sorun çözüldü.

Hocam ilginiz için teşekkür ederim.
Araç sabah çalıştırınca horultulu çalışıyor (motor soğukken) ve d-r-s de iken horultu oluyor, boşa alınca ses gidiyor.
Buna ek olarak dediğim gibi sıcak - soğuk farketmiyor 2000-3000 devir arasında zırrrrrrr diye ses geliyor.
Sizin sorun aynı mıydı?

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Horultu şu çalışma olayı ve devir aralığı aynı ama diğer sorunları yaşamadım.Bence siz bir servise danışın umarım sorununuzu çözmüş olursunuz en kısa sürede.

Horultu şu çalışma olayı ve devir aralığı aynı ama diğer sorunları yaşamadım.Bence siz bir servise danışın umarım sorununuzu çözmüş olursunuz en kısa sürede.

Sağolun hocam en kısa zamanda bakacağım teşekkür ederim

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

@suleyman1 Hocam kusura bakma ismi hatırlayamadım ama yazdığın aklımda kalmış :)

Geri