2005 es7 asırı yakıt tüketimi ve benzin kokusu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ardisia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
Civic ES7 2005
Selamün aleyküm.
Aracım 162.xxx kmde. 2000 km önce bakımda bujileri değiştirdim subap ayarı yapıldı. Ama araçta aşırı tüketim var bir depo ile 200 km. gidebiliyorum. Ve rölantide hafif bir titreme mevcut. Sebbebi hakkında düsüncesi olan varsa çok sevinirim. Simdiden teşekkür ederim.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Ve aleykümselam
Bakımdan sonra hemen mi başladı. Yoksa yeni mi?
Arıza lambanız yanıyor mu?

Faaliyet ayn-ı lezzettir...

Aracınız
Civic ES7 2005
Ben son bir haftadır alıyorum. Motor ışığıda yakmıyor. Özellikle zorladığımda alıyorum kokuyu. Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Aracınız sanırsam lpgli. Lpgde zorlamada problem var mı?
Biraz karmaşık bir problem.
Benzin borularını kontrol etmekte fayda var. Gaza bastığınızda araç ileri atılmalı.
Veya aracınız havayı tam alamıyor. Hava akış sensörü kirli olabilir.
Rölanti için boğaz kelebeği temizliği yapılabilir.

Aracınız
Civic ES7 2005
aracım benzinli hiç lpg takılmadı. sadece benzin kokusu ve bence cok yakıyo 1 depo ıle 300km gittim. hata kodu vermıyo hiç bişey yok günlerdir bi çözümünü bulamadım

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
aracım benzinli hiç lpg takılmadı. sadece benzin kokusu ve bence cok yakıyo 1 depo ıle 300km gittim. hata kodu vermıyo hiç bişey yok günlerdir bi çözümünü bulamadım
Vay be 200 deyince 1 depo lpg sanmıştım. Siz 50 litre ile 300 km. gidiyorsunuz. Aman Allahım. Lpg yoksa daha rahat müdahele edilir. Önce yakıt sistemi benzin filtresi, benzin pompası, pompanın benzin yakıt basıncı, yakıt hortumları kontrol edilir.
Ardından boğaz kelebeği temizliği, hava akış sensör temizliği. Buji kontrolü ve subap ayarı.
Araç çok yakması 1. Oksijen sensörüde neden olur. Orjinal değil ise bozulsada arıza lambası yakmayabilir!
İşi Honda olan bir usta size daha rahat bir şekilde yardımcı olur.

Aracınız
Civic FC5 2017
Aracınız manuel ise aşırı yakıt tüketimi için ilave olarak debriyaj balatasini kontrol ettirin. Benzin kokusu için de egzozu, çürük çatlak kırık vs. olabilir.

SM-J530F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Selamün aleyküm.
Aracım 162.xxx kmde. 2000 km önce bakımda bujileri değiştirdim subap ayarı yapıldı. Ama araçta aşırı tüketim var bir depo ile 200 km. gidebiliyorum. Ve rölantide hafif bir titreme mevcut. Sebbebi hakkında düsüncesi olan varsa çok sevinirim. Simdiden teşekkür ederim.
Bnde aynı sorun oldu bobinlerden bi tanesine yağ sızmış bobin düzgün çalışmadığı için rolantide tekleme ve yakıtı fazla harcama problemi oldu seninkindede benzin kokusu varmış buda yakıtı yakmadan çiğ attığını gösterir bobinleride kontrol ettirmende fayda var

SM-A530F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri