Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hocam ben bu işi çok araştırdım bir çok yabancı forumlarda yapılan değişim ve yorumları okudum. En önemlisi kitapçığa baktım. 2.4 litre koyulur diye yazıyor.İçinden 3 litre çıkıyor çünkü servis dahi uğraşmayıp direk döküyor içine 3 litreyi, Koymak istesen 5 litrede alır o hazne . Ama fd6, fb7 araçlara kesinlikle 2.4 litre konuluyor. Servisteki usta 3-5 koymuş beni çokta bağlamaz çünkü o ustalarında muhteşem ustalar olmadığını biliyoruz. Ben serviste genel bakım yapıldı diyip sokağa salınan araçlar gördüm ama bakım yapılmamış İşin özü ben geçen değiştiğimde 2.8 koydum çok bir fark görmedim. Bu sefer filtre değiştim 2.5 koydum ve geçişler daha yumuşak olmuş gibi geliyor bana.Dediğim gibi koymak istedikten sonra 5 litrede koyulur ama bizim referansımız kitapçık olmalı.[URL unfurl="true"]https://engineswork.com/oil-capacity/honda-oil/honda-civic-transmission-fluid-capacity.html[/URL]
Hocam ben bu işi çok araştırdım bir çok yabancı forumlarda yapılan değişim ve yorumları okudum. En önemlisi kitapçığa baktım. 2.4 litre koyulur diye yazıyor.
İçinden 3 litre çıkıyor çünkü servis dahi uğraşmayıp direk döküyor içine 3 litreyi, Koymak istesen 5 litrede alır o hazne . Ama fd6, fb7 araçlara kesinlikle 2.4 litre konuluyor. Servisteki usta 3-5 koymuş beni çokta bağlamaz çünkü o ustalarında muhteşem ustalar olmadığını biliyoruz. Ben serviste genel bakım yapıldı diyip sokağa salınan araçlar gördüm ama bakım yapılmamış
İşin özü ben geçen değiştiğimde 2.8 koydum çok bir fark görmedim. Bu sefer filtre değiştim 2.5 koydum ve geçişler daha yumuşak olmuş gibi geliyor bana.
Dediğim gibi koymak istedikten sonra 5 litrede koyulur ama bizim referansımız kitapçık olmalı.
[URL unfurl="true"]https://engineswork.com/oil-capacity/honda-oil/honda-civic-transmission-fluid-capacity.html[/URL]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.