2007 civic ön takımdan gelen ses

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Necip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Necip

0
Honda civic 2007 ön takımdan gelen ses
Aracımı alalı iki ay oldu. Stabilize yolda yani toprak veya bozuk asfaltta ön takım san özellikle sağ taraftan tok bi lakir lukur ses geliyor. Rot balans yapan arıza tespit servisine gittim hiç bisey yok dediler bi ustaya göster dediler ve gittim gösterdim rot kolunun değişmesi lazım boşluk var dedi . Parça bulmak zor olduğu için ve Honda parçası satılıyor mu onu dahi bilmiyorum . Zonguldak’ın ilçesinde yaşıyorum burada yok ama başka ilçede olabilir araştırıp Alicam parçayı . Vel hasıl kelam bu parca yi değiştirince o ses yok olacakmi tek düşüncem bu. Anlamadığım şu; bozuk asfaltta yada taşlı yolda neden bu kadar çok ses yapar bu Honda süspansiyonlari sert olsada biraz konforlu olmalıydı . Sadece bende mi var bu sorun . Birde direksiyon kutusu sorunu çıkan bir cook Honda kullanıcısı var ins bende o sorun çıkmaz

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

m2hamid

FD6 Moderatör/Editör
Yönetici
Ad Soyad
M2Hamid
Aracınız
Civic FD6 2010
Ön takımda bariz bir problem yoksa ve hiç değişmediyse sağ motor kulağı yada takozu da olabilir. FD6nın kronik sorunudur. Ülkemiz yollarında ortalama 5-6 yılda ömrünü tamamlıyor. Servisten başka bir yerde orjinal parçasıda yok gibi neredeyse. Özellikle sağ kısımdan bahsettiğiniz için bu yorumu yapıyorum.

m2hamid

FD6 Moderatör/Editör
Yönetici
Ad Soyad
M2Hamid
Aracınız
Civic FD6 2010
Direksiyon kutusu içinde ses dışında hyundailerde yada fordlardaki gibi ani sertleşme sorunu yok diye biliyorum. O çıtır çıtır sesi rahatsız ediyor sürekli işte.

Lütfen yardım bekliyorum . R19 san sonraki arabam bu. İns bu sorun Honda’dan soğutmaz beni

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Necip bey bende de ayni sikinti vardi butun lakur lukur seslerin sebebi direksiyon kutusundaki bosluk..hatta grupta konu acip paylasmistim 600tlye hallettirdim ve simdi hic bir ses yok cok sukur..butun olup bitenler kutudan bilginize.

Geri