2013 FK3 kasa far lazım acil?

Ad Soyad
Emin ak
Aracınız
Civic HB 9. Jen.
Bu araç harika bir versiyon olmasına rağmen kazadan dolayı almam gereken parçalarını bulmakta çok sıkıntı yaşıyorum konuyla ilgili yardımcı olabilecek var mıdır ?

e9c40ce3ea820599bb2c853af7ae2bce.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçmiş olsun hocam, bu kasadan piyasada az olmasından dolayı parça problemi olur. Çıkmacıları araştırmanız lazım.

Honda İstanbul
0546 667 87 00

Es-kay Honda çıkma
05394082927

Yıldız Oto Çıkma
05443541313

Anadolu Honda
05426225090

Has Honda
05352787600

Bostancı Honda
05555058839

Çok teşekkür ederim bende araştırıyorum ama bir türlü bulamıyorum bulduklarımda çok uçuk rakamlar istiyorlar . Araba çok güzel ama parçaları acayip sıkıntılı.

Çok teşekkür ederim bende araştırıyorum ama bir türlü bulamıyorum bulduklarımda çok uçuk rakamlar istiyorlar . Araba çok güzel ama parçaları acayip sıkıntılı.

Rica ederim. Az bulunan parça normalinden daha pahalı oluyor. Herşeyin ederi belli yapılan ise doğru değil. Sıfır parça gelmiyor diye çıkma parçaya sıfırdan daha fazla fiyat verenlere şahit oldum. Sonrası Men dakka dukka!

Rica ederim. Az bulunan parça normalinden daha pahalı oluyor. Herşeyin ederi belli yapılan ise doğru değil. Sıfır parça gelmiyor diye çıkma parçaya sıfırdan daha fazla fiyat verenlere şahit oldum. Sonrası Men dakka dukka!

Şu anda da sizin atmış olduğunuz yerleri arıyorum inşallah bu konuyla alakalı bir faydası olur da en azından ben de burada paylaşırım iki gün sonra farklı bir arkadaşımızın başında bir durum gelirse buradan yararlı bir bilgi olmuş olur elinize sağlık.

Şu anda da sizin atmış olduğunuz yerleri arıyorum inşallah bu konuyla alakalı bir faydası olur da en azından ben de burada paylaşırım iki gün sonra farklı bir arkadaşımızın başında bir durum gelirse buradan yararlı bir bilgi olmuş olur elinize sağlık.

Hepsini aradım ama hiçbirinde bulamadım maalesef sanırım bu arabanın parçası da yedek parçası da bu ülkede yok

Geri