Arkadaşlar 2013 ve öncesi için ücretsiz check up diye haber var hondanın sitesinde ama var mı bilgisi olan ? Gidip yaptırdınız mı hiç tüm aksamlar kontrol ediliyor mu gerçekten yoksa sıradan bi elden geçirme gibi bişi mi yapılıyor?
Büyükşehir diye bi ibare görmedim aracım zaten tamir için serviste idi netten check up için randevu aldım servis te yüzde 20 indirim olduğunu söylemişlerdi ama check up hakkında bir şey dememişlerdi demekki işlerine gelmedi gidip yaptırayım bari
Büyükşehir derken büyükşehirlerde oturan üye arkadaşlar için söyledim ben onu hani süreyi zaten kısıtlı tutmuşlar randevu alıp git baktır filan yetişir mi yetişmez mi o manada ) ben de randevu kaydı oluşturdum yarın zaten servise gidicem nasipse bakalım randevu oluşturmadan yapılıcak mı
Ben şu an servisteyim servistekilerin de haberi yokmuş böyle bişiden sitedeki haberi gösterdim beni kırmamak için yapıcaklarını söylediler.Bakalım formdan dolayı geri dönücekler mi ?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.