Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Karışıklık olmaması için yazıyorum, bendeki araç makyajsız FB7 kasa.Sabah mesafeleri parmak hesabı ile karşılaştırayım dedim ama her karşılaştırdığımda sonuçlar değişken çıktı, muhtemelen her ölçümde farklı noktalarda ölçüm yapmaya çalıştığım için sorun oluyordu.Bu nedenle öğleden sonra kumpasla sabit noktalar belirleyerek tekrardan ölçümler yaptım ve sol taraf sağdan yaklaşık 2 mm geride çıkıyor, önlerde ise nerdeyse hiç fark yok. 2 mm sapmanın da 8 yaşındaki bir araçta olağan olduğunu düşünüyorum.Size de tavsiyem ölçümler için sabit noktalar belirleyerek kumpasla ölçüm yapın.[ATTACH=full]266960[/ATTACH]
Karışıklık olmaması için yazıyorum, bendeki araç makyajsız FB7 kasa.
Sabah mesafeleri parmak hesabı ile karşılaştırayım dedim ama her karşılaştırdığımda sonuçlar değişken çıktı, muhtemelen her ölçümde farklı noktalarda ölçüm yapmaya çalıştığım için sorun oluyordu.
Bu nedenle öğleden sonra kumpasla sabit noktalar belirleyerek tekrardan ölçümler yaptım ve sol taraf sağdan yaklaşık 2 mm geride çıkıyor, önlerde ise nerdeyse hiç fark yok. 2 mm sapmanın da 8 yaşındaki bir araçta olağan olduğunu düşünüyorum.
Size de tavsiyem ölçümler için sabit noktalar belirleyerek kumpasla ölçüm yapın.
[ATTACH=full]266960[/ATTACH]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.