Civic FB7 2015 Civic Cyclone Navigasyon Tema

Katılım
22 Şub 2016
Mesajlar
59
Tepki puanı
0
Arkadaşlar merhaba. Cyclone navigasyonun şu turuncu temalarına gıcık oldum. Bütün araba mavi, yeşil navigasyon turuncu. Turuncu renk harici bir tema arıyorum ama istediğim gibi bulamadım. Temaları paylaşabileceğimiz bir ortam olsa çok süper olur. Bu kouda yardımcı olabilecek elindeki temaları paylaşabilecek arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
 
Katılım
12 Mar 2016
Mesajlar
211
Tepki puanı
64
Konum
İzmir
Selam,
Ben o temayı (Cyclone RRW 1500 diye geçen model) sadece renklerini değiştirerek güncelledim. Tüm turuncular mavi oldu.
1-2 gün içinde buradan paylaşacağım.
 
Katılım
22 Şub 2016
Mesajlar
59
Tepki puanı
0
[MENTION=3149]Rigorous[/MENTION] cok guzel olmus ellerinize saglik.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Katılım
22 Şub 2016
Mesajlar
59
Tepki puanı
0
Ekli dosyayı görüntüle 2911
Resim ekleyebildiysem bu tür birşey olacak.

Radyo ekranında ve ya diğer ekranlarda da bu mavi ağırlıklı ekran mı görünüyor yoksa sadece bu açılış ekranında mı? Bir diğer sorum ise bu işlemi yapmak için ce menu veya update.exe gibi şeyler kullanılarak windows arayuzune geçiyorlar. Bu şekilde mi yapmalıyız yoksa bir başka yolu var mı? Kısacası [MENTION=3149]Rigorous[/MENTION] nasıl yapılacağını paylaşabilir misin? Teşekkür ederim.
 
Katılım
12 Mar 2016
Mesajlar
211
Tepki puanı
64
Konum
İzmir
Selam,
Tüm ekranlarda turuncu yerine mavi ve radyo ekranında da biraz yeşil ve kırmızı var. Aynen aracın göstergeleri gibi. Yukarıda örnek verdiğim görüntü ana ekran görüntüsünün benzeri.

Bunu uygulamak için usb diskinde update.exe ve bu güncellenmiş tema olmalı ve windows arayüze geçmek gerekli.
Ama ilk önce:
Mutlaka ama mutlaka usb belleğinde ve bilgisayarında virüs olmadığına emin olmalısın. Wince ye ulaştığında wince ortamında herhangi bir koruma yok. Sadece bu işlem için değil usb den müzik yada film izlerkende aynı riske sahipsin.
Usb belleğinde gereksiz uygulama olmasın. update.exe 'yi bende internetden indirdim ve kullandım ama açıkcası bu uygulamanın ne yaptığını yada ne yapabileceğini bilmiyorum. Sadece arabirimdeki güncele butonu yardımıyla wince ortamına geçebildiğini biliyorum.

wince arabirimine geçince, My Computer (bilgisayarım) dan tüm diskleri görüyorsun. 2 tane cihaza ait disk ,1 tane mini flash disk (navigasyon programının bulunduğu disk) , birde son taktığın usb disk görünüyor.
Usb disk'in içinden blue3_CX-5.rrui dosyasını bir kere tıkla mavi olsun. Pencere menüsünde File /edit kısmında edit'e tıkla ve açılan pencereden Copy'e tıkla.
Tekrar My Computer'e git. Yanlış hatırlamıyorsam cihaza ait 2 klasörden 2. sinin içine girdiğinde bir klasör var .(ismini hatırlamıyorum ama yapamazsan bakarım)
Bu klasörün içinde
App
Fonts
Photo
Skins
klasörleri var.
Skins klasörünün içine gir.
Yine pencerenin özelliklerinde Edit'i tıkla ,bu sefer paste diyerek daha önce hafıza aldığımız arabirim dosyasını Skins klasörü içine kopyala.
Bu işlemde sonra kontağı kapat ve usb yi çıkar.
Tekrar çalıştır, Navigasyon mulitmedya açılınca ayarlarda ,arabirim kısmında 2. temayı ismi Blue3_CX-5 olarak göreceksin. Seçip uygula dediğinde herşey mavi hale dönecek.
Eski turuncu temayada yine bu arabirimden istediğin zaman geri dönebilirsin.

Normalde bu işlem 45 saniye falan sürüyor.
Yukarda download linklerini verdiğim dosya sadece arabirim. Renk değişikliği yapılırken başka birşeye zarar vermemeye özellikle gayret ettim.Değişiklik 2 ayrı programla yapılıyor ve herşeyi yapabilirsin ama bu beni biraz aşıyor.
Aynı tema kendi aracımda ve bir arkadaşımın aracında şu an çalışıyor, tam uyumlu oldu diyebilirim.

Bunun dışında bu multimedya sisteminde radyo kanallarını kaydedememe gibi bir problem var. Ugraşırsan bir şekilde kanalları kaydedebiliyorsun. Arabirimi değiştirmek bu problemi gidermiyor.
 

NoFeaR

0
Katılım
20 Ocak 2014
Mesajlar
16,037
Çözümler
4
Tepki puanı
3,491
Konum
İzmir
Ad Soyad
Turgut
Yaş
39
Aracınız
Civic FC5 2016
[MENTION=3149]Rigorous[/MENTION] Hocam eline sağlık, süper paylaşım olmuş :eek:k:
 
Geri
Üst