2017 eco elegance aracım var her seferinde yapmasada marşa bastığımda araç çalışacağı sırada sıyırma sesi şeklinde cırzzz şeklinde ses geliyor ve bir süredir araç çalıştıktan hemen sonra benzin kokusu geliyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Bende vuruntu olmuyor ama bariz dişli sıyırma sesi bana video yeterli dediler çünkü bulunduğum yerde servis yok ben uşaktayım gittiğim yerde denizliBende de 2017 eco elegance var, soğuk havalarda yapıyor. Bir kaç ay önce aracı bakım için servise götürdüğümde söyledim. Marş motoruna sprey sıktık dedi ama işe yaramadı. Aracı servis kapısına bırakmam gerekiyomuş, usta o sesi duymadan işlem yapamıyorlarmış. Ses haftada 1 bazen geliyor. İstiyorlarki haftanın hergünü servis kapısına bırakayım aracı. Video çeksem olmazmış. Gerçekten enteresanlar. Ek olarak çoğu zaman ilk marşta motor kısmından saniyelik vuruntu (sarsıntı) sesi geliyor. Sizdede varmı?
CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bende vuruntu olmuyor bazen geç marş alıyor o zaman vuruntu sallama gibi yapıyorBende de 2017 eco elegance var, soğuk havalarda yapıyor. Bir kaç ay önce aracı bakım için servise götürdüğümde söyledim. Marş motoruna sprey sıktık dedi ama işe yaramadı. Aracı servis kapısına bırakmam gerekiyomuş, usta o sesi duymadan işlem yapamıyorlarmış. Ses haftada 1 bazen geliyor. İstiyorlarki haftanın hergünü servis kapısına bırakayım aracı. Video çeksem olmazmış. Gerçekten enteresanlar. Ek olarak çoğu zaman ilk marşta motor kısmından saniyelik vuruntu (sarsıntı) sesi geliyor. Sizdede varmı?
CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.