Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Fc5 aracımın ön balatasını değiştirmiştim. Brembo marka balata aldım. Frenler berbat oldu. Arabanın durması için resmen güç uyguluyodum pedala. 2bin km anca sabredebildim. Sonra ate marka balata alacakken işimi şansa bırakmamak için orijinal balata aldım sadece önler 730 tl idi. Ate marka ozman 470 tl idi. Bu arada orjinaller ate marka değil. Gelelim orijinal balataya vallahi diskin alışma süreci bile olmadı takar takmaz süper sıfır haline döndü ayağımı koysam pedala araç duruyor. Aman diyim başka marka takma hele de takıntılıysan hiç bulaşma. Ama ate marka da hala aklımda bi dahakine ondan alıp deneyeceğimSM-G975F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Fc5 aracımın ön balatasını değiştirmiştim. Brembo marka balata aldım. Frenler berbat oldu. Arabanın durması için resmen güç uyguluyodum pedala. 2bin km anca sabredebildim. Sonra ate marka balata alacakken işimi şansa bırakmamak için orijinal balata aldım sadece önler 730 tl idi. Ate marka ozman 470 tl idi. Bu arada orjinaller ate marka değil. Gelelim orijinal balataya vallahi diskin alışma süreci bile olmadı takar takmaz süper sıfır haline döndü ayağımı koysam pedala araç duruyor. Aman diyim başka marka takma hele de takıntılıysan hiç bulaşma. Ama ate marka da hala aklımda bi dahakine ondan alıp deneyeceğim
SM-G975F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.