2020 fc5 iç cam kilit tuşu

Katılım
9 Eki 2020
Mesajlar
1
Tepki puanı
3
Konum
Turkiye
Aracınız
Civic FC5 2020
Kilit aktiflestirildikten sonra sagda oturan yolcu caminin da kilitlenmesi cok sacma. ilk basta inanamadim. Neticede onde zaten cami acip acmamasi gerektigine karar verebilecek olgunlukta biri oturuyor. Mevcut durumda yolcu musade istiyor. Sofor kilidi pasif hale getiriyor. Boylelikle arkadaki cocuk da camla oynayabiliyor. Cocuk olmasa ya da o an oynamasa bile neticede tekrar kilitlenmesi unutuluyor. Bu sebeple camin acik kaldigi durumlar yasiyorum. Adi uzerinde bu cocuk kilidi ve cocuk arkada oturur.
En azindan arac ayarlarina bir secenek olarak konabilirdi bu durum.
 
Katılım
24 Haz 2020
Mesajlar
47
Tepki puanı
28
Konum
Rize
Aracınız
Civic FK7 HB 2017
Benim fk7 de kilityenince ön yolcu acamıyo camını, zaten benim açamadiğim camı yolcu hangi hakla açabilecek herkesinki farklı mı karişti burası sanki


iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Katılım
21 Kas 2019
Mesajlar
167
Tepki puanı
125
Konum
Ankara
Aracınız
Civic FC5 2019
Problem kimse se değil Amerika standartında. Firmalar tek fabrikadan çıkan araları genellikle aynı standard da üretmeye çalışıyor. Amerika da otomatik kapı kilitleme normalde yok. Kaza sırasında kapıların açılması lazım. Bu nedenle çoğu firma kapı kilitleme tuşuna 10 sn basarak aktiflestirme koyuyor. Bu bir örnek mesela :)
 
Katılım
9 Eyl 2019
Mesajlar
113
Tepki puanı
108
Konum
Istanbul
Aracınız
Civic FC5 2019
Sofore acma izni verilirse yanlislikla arka cami acabilir, cocugun basina is gelebilir. bu yuzden mantikli bence.

Benim elim hep arka cama gidiyor yanlislikla aciyorum. Bu tusla onu onlemisler.
Arka kapi kilidi de ayni mantikla sofor bile acamiyor inmeden.
 
Katılım
30 May 2020
Mesajlar
365
Tepki puanı
203
Konum
elazığ
Aracınız
Civic FC5 2020
Şöför yanlışlıkla fren yerine gaza da basabilir.şöförün hata yapma lüksü olmamalı mantığıyla düşünülmeli.O zaman alman arabalarındaki şöförler napsın. Hiçbir alman aracında böyle bir kilit sistemi yok.saçma kesinlikle.

LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Katılım
13 Eyl 2020
Mesajlar
3
Tepki puanı
0
Konum
bursa
Aracınız
Civic FC5 2020
Önceki aracim megane di. Fc5 e gecince yasadigim en buyuk skinti birinci anahtarsiz giris ikinci cocuk kilidi oldu. Megane da anahtarsiz giris her kapida ve daha stabil caliaiyordu. Cocuk kilidi ise, cam kilit dugmesine basrigimda arka kapilar iceriden acilmiyor ve benim disimda kimse cam acamiyordu fakat ben istedigim cami kontrol edebiliyodum. Bencede olmasi gereken bu. Civic bu konuda pek beceriksiz kalmis
 
Geri
Üst