2020 Volkswagen Passat [550 bin TL]

Katılım
1 Nis 2019
Mesajlar
3,502
Çözümler
1
Tepki puanı
2,069
Konum
BURSA
Aracınız
Civic FC5 2017
Katılım
1 Nis 2019
Mesajlar
3,502
Çözümler
1
Tepki puanı
2,069
Konum
BURSA
Aracınız
Civic FC5 2017
Kesinlikle kötülemek için ya da beğenmediğimden değil ama passat ya. 550 bin nedir arkadaş!
O fiyata dedıgınız gıbı kucumsemek için değil ama kat kat kalıtelısını ve ozellıklı baska bir alternatif kesınlıkle alınır..

Şuan 1.5 i VTEC in gucune bıle ulasabılmış bir motoru yok..

BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Katılım
26 Mar 2018
Mesajlar
973
Tepki puanı
2,144
Yaş
39
Konum
Kocaeli / Gebze
Aracınız
Civic FK7 HB 2017
tok kapı sesi, alman arabası eyidir, ikinci eli eyidir hehe başkaaa???

yok ben almayayım onu:) makyajlı Omo kutusu gibi araba:) görüntü ve tasarım olarak 60 yaş üzerine belki hitap eder:) ruhsuz dümdüz.

Şu Passat ı bedava verseler istemem, ama olur ya işte bedava Passat verseler ertesi gün hemen satıp hemen gidip 1 tane FK8 Type R bir tane FK7 bir tane de Kia Stinger alıp bir gün birine birgün öbürüne biner gazlarım.

forever marka fanatizmi:) otomobil dediğin şey seni sollamak isteyene sıkıntı, senin sollamak istediğine ise korku vermeli, sürücü koltuğunda sana savaş uçağı pilotu hissi ve heyecan vermeli, estetiği ve performansı her tasarım çizgisinde yansıtmalı, kullandıktan sonra kolay satmak için değil sevdiğin kadınla aşk yaşarmış gibi bir ömür beraber olacakmış gibi düşünceler ile tercih edilmeli, basit ve kısa süren hava atmalık tok kapı sesi yerine kulağımızın pasını silen gaza bastıkça müzik gibi gelen güzel eksoz sesi tercih edilmeli,

otomobilden beklenti olarak nedense toplumun yüzde 95 inden farklı görüşe sahip olmak kötü birşey galiba:( piyasaymış, genel toplum tercihleriymiş gibi mevzulara katılmak adına kendimi mecbur hissetmiyorum, mecbur muyum??? mecbur muyuz??

zengin olmak isteyen oto tamircisi özel Opel servisi açsın diye bir klişe muhabbet var hiç duyan varmı? reklamlarında bas bas bağırıyorlar ÜSTÜN ALMAN TEKNOLOJİSİ diye Opel reklamından bahsediyorum:) herkes biliyor Almanların en dandik arabasının Opel olduğunu:) kimsenin kafasından bu şekilde silemezler bunu :) gerçek Alman sadece Mercedes-Benz, Opel yada Volkswagen değil.
 
Geri
Üst