- Ad Soyad
- Erhan Turhan
- Aracınız
- Civic FC5 2021
Başlıktaki gibi olan aracımı satıyorum ilgilenenler özelden ulaşabilirler. Çok çok dolu ekstralı bir araç Kazasız değişensiz hatasız
Hayırlısı olsun.Başlıktaki gibi olan aracımı satıyorum ilgilenenler özelden ulaşabilirler. Çok çok dolu ekstralı bir araç Kazasız değişensiz hatasız
Aracın ilk sahibiyim. Haziran 2021’de trafiğe çıktı. Titizlikle kullandığım aracımın hiçbir hatası, boyası, kazası, tramer kaydı yoktur. Tüm bakımları Honda yetkili servisinde yapılmıştır. 6 yıl fabrika garantisi devam etmektedir. Çoğunlukla uzun yolda kullanılmıştır, kapalı garaj arabasıdır. Araç içinde sigara içilmemiştir, yıkamalarda fırça bile kullanılmadı. Kozmetik olarak fabrika çıkışı ile aynı durumdadır. Muayenesi yeni yapıldı Mayıs 2026 sonraki muayenesi. Model yükseltmek istediğimden dolayı satılıktır.Başlıktaki gibi olan aracımı satıyorum ilgilenenler özelden ulaşabilirler. Çok çok dolu ekstralı bir araç Kazasız değişensiz hatasız
Hayırlısı olsun hocam.Başlıktaki gibi olan aracımı satıyorum ilgilenenler özelden ulaşabilirler. Çok çok dolu ekstralı bir araç Kazasız değişensiz hatasız