2021 fc5 ilk marş ile çalışmama sorunu

Ad Soyad
Muhammed Cihan Işık
Aracınız
Civic FC5 2021
Merhaba,
2 gün önce 2021 eco elegance alarak aranıza katıldım. Aracım 48binde ve servis bakımlı garantisi devam ediyor.

Aracımı devir sonrasında ilk marş ile çalışmadığını farkettim. İkinci marş ile rahatlıkla çalışıyor. Veya hareket ettim durdum istop ettirdim. Hemen sonra çalıştırınca ilk marş ile çalışıyor.

Aracın bakım kayıtlarına baktım. Son bakımı geçen ay, akü kontrol edilmiş sorun yok ama subap ayarı hiç yapılmamış. Sorun bununla ilgili olabilir mi?

Teşekkürler

Ad Soyad
Muhammed Cihan Işık
Aracınız
Civic FC5 2021
Bugün Ankara Bora Hondaya götürdüm arabamı.

Hemen ilgilendiler. Yaptıkları araştırmada 1.lpg enjektöründe arıza saptadılar. Garanti kapsamında değişim yapıldı. Bütün işlem bir öğle arası kadar sürede halloldu.

Umarım sorun hallolmuştur, takip edip akıbetini burada paylaşacağım.

Konuyu buraya açmamdaki sebep fc5 kullanıcılarının çok karşılaştığı yakıt pompası arızası dışında bir sebeple oluşan marş almama sorununu dile getirmekti.

Ad Soyad
koray hoca
Aracınız
Civic FC5 2020
Bugün Ankara Bora Hondaya götürdüm arabamı.

Hemen ilgilendiler. Yaptıkları araştırmada 1.lpg enjektöründe arıza saptadılar. Garanti kapsamında değişim yapıldı. Bütün işlem bir öğle arası kadar sürede halloldu.

Umarım sorun hallolmuştur, takip edip akıbetini burada paylaşacağım.

Konuyu buraya açmamdaki sebep fc5 kullanıcılarının çok karşılaştığı yakıt pompası arızası dışında bir sebeple oluşan marş almama sorununu dile getirmekti.
maliyeti ne oldu hocam?

Ad Soyad
Muhammed Cihan Işık
Aracınız
Civic FC5 2021
önce işçilik dahil 3500 tl dediler, garantisinin devam ettiğini hatırlatınca garanti kapsamında değişimi yaptılar.

tekrar benzer bir sorunu yaşamadım çok şükür.

Çözüm
Aracınız
Evet bahaettiğiniz sonirunun kaynağı öncelikli lpg valfi veya enjektörleri oluyor, Bende aynı sıkıntıyı yaşamıştım, kanaatim lpg filitresini sık değiştirmek

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri