- Aracınız
Malesef garanti bozulmasın diye mecburen gidiyoruz.
SM-G965F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Sonuna kadar katılıyorum +1Şanzıman yağını 60 bin km de değiştirdim. Durumu nasıldı derseniz orta halliydi. Bu demek oluyor ki minimum 40 bin km kadar şanzıman yağına dokunmaya gerek yok.
Bujileri değiştirmeye gittim. Km yine 60 bin küsür. Bujiler çıkarıldı kontrol edildi. Hiç bir sıkıntı yoktu. Değiştirmeden devam edildi.
Gelelim motor yağı işine. Ben biraz titiz bir insanım arabaya da evlat gibi bakarım. Ondan dolayı 10 bin 15 bin km arasında kullanım durumuma bağlı olarak yağı değişirim. Motul kullanıyorum aldığımdan beri.
Bunlardan daha önemlisi benim için sübap ayarı. 20 bin km de 30 bin km arası mutlaka bakımı yapılmalı.
Not: Bmw 320... Borusan oto periyodik bakım ücreti 1020 tl.
Kendim servisten fiyat aldım 1240 tl.
Bence başka söze gerek yok. Anlayan anladı. Boykot edin kardeşim. Gitmeyin... Araç garantiden çıkarsa çıksın. Araçta göçük var kullanıcı hatası, dizel partikül hatası var kullanıcı hatası, Zaten her şey kullanıcı hatası ne yapayım ben garantiyi. Bulun işinin ehli bir usta motor yağınızı alın gidin. Şanzıman yağı değişecekse gidin servisten ücretini verin alın. Dışarıda yaptırın. Yok efendim şanzıman yağı mutlaka serviste olmalı falan bunlar hep hikaye. Servisten aldım gittim ustama değiştirdim.
Buradan herkesi boykota davet ediyorum. Paranızı bu çakallara yedirmeyin. Altımızdaki Honda ederi belli gideri belli. Biz bu adamlara prim verdikçe bunların dur durağı yok.
Fiyatlar %10'dan fazla zamlanmış, ekim sonunda polen ve fren yağı haricinde 920 tlye aynı yerde 20bin bakımı yapıldı.30 bin bakım ücreti
Ankara honda bora 1 aralik 2018 fiyatEkli dosyayı görüntüle 249303
Yüksek fiyat artışlarıni ihbar edin diye tv de haberlerde izliyoruz. Hatta zabitalar marketlerde denetimler yapiyor. Acaba bu denetimler oto parcasi satan bakimini yapan bayilere yapiliyormu. Ha markette kaziklanmisiz ha yetkili serviste. Ne farkeder. Bana göre de şikayet edilmelidir.@erdemabbas Hocam faturalar ile bimer ve cimer e yazın davanızda haklısınız. Bu ara da kendi adıma bu kadar km yapıyor olsa idim yetkili servise gitmezdim![]()