Civic FB7 4 Adet Arıza Lambası Hakkında...

Katılım
29 Kas 2016
Mesajlar
28
Tepki puanı
2
Aracınız
Arkadaşlar merhaba.
2014 model civic eco premium aracım bir kaç gündür ekteki resimlerdende anlaşılacağı gibi motor arıza ışığı, Elektrikli Direksiyon (EPS) Lambası, VSA ve Lastik basınç uyarı sistemi ışığının hepsi birden yanarak arıza vermekte.Bu ışıklar bugün yandıysa direksiyonda sertleşme ve dönüşlerde direksiyonun öylece kalması gibi hatalar çıkmakta.Lakin 1-2 gün sonra normale dönüyor ve hiç bir sorun yokmuş gibi araç tıkırında gidiyor. Aracın bakımı 2 ay oldu yapılalı. Şimdi demek istediğim şey aracım 6 yıllık garanti kapsamında olduğundan dolayı servise gittiğimde bu sorunların parça değişimi vs için benden ücret talep etmelimidir(işçilik masrafı hariç)

IMG_20171027_165031.jpg


Cevaplar için şimdiden teşekürler...
 

NoFeaR

0
Katılım
20 Ocak 2014
Mesajlar
16,037
Çözümler
4
Tepki puanı
3,491
Konum
İzmir
Ad Soyad
Turgut
Yaş
39
Aracınız
Civic FC5 2016
@ferdi03 Akünüzü kontrol ettirin.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:

firtan

0
Katılım
12 Ara 2017
Mesajlar
26
Tepki puanı
0
Konum
tekirdağ
Aracınız
Benimde başıma gelmişti bu sorun ama bende gaz yememe sorunu vardı LPG enjektörlerinden birisi arızalı çıkmıştı değiştirince sorun ortadan kalktı eğer gaz yememe sorunu varsa LPG enjektörlerine bi baktırmanız gerekiyor

VIA_A1_1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Katılım
28 May 2014
Mesajlar
48
Tepki puanı
27
Yaş
2023
Konum
Kocaeli
yazilimsal bir sey olabilir bence parca degisecek birsey olmayacagini dusunuyorum gecen gun bende aracimi ekspere soktum orada iste motora yuklendi falan filan iste bildiginiz isler yapildi. ayni bu isiklar yandi eksper 500 metre sonra duzelir dedi dedigi gibi de oldu.
 
Katılım
29 Kas 2016
Mesajlar
28
Tepki puanı
2
Aracınız
Konu sahibi olarak biraz geçte olsa sorun halledildi.
honda ufuk servisine götürdüm.Öncelikle onlarda aküden dediler.Sonra bilgisayarda subab ayarı yapılacak kapak açılacak felan diye bahsettiler ve ayrıca 3. enjektör arızalı dediler.Velhasıl sorun düzeldi. Bir gün sonra aracım çalışmaz oldu sıcak havalarda çok geç çalışıyor soğuk havalarda hemen alıyor. Bu sorunun kaynağını bilen varmı? Ben subabdan tahmin ediyorum.
 
Katılım
3 Mar 2019
Mesajlar
32
Tepki puanı
15
Konum
ORDU
Aynı sorun bende de var maalesef, bazen yanıyorlar sonra normale dönüyor. Bazen akü işaretinde de titreme eşlik ediyor. Benimki serviste sübap ayarı yapıldıktan sonra başladı. Servis tesisatıyla oynanmış deyip sorumluluk almıyor ama önceden olmuyordu. Bi de bu ışıklar yanınca klima işlev görmüyor. Alakasını çözemedim ama ben de çare arıyorum.


iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Geri
Üst