E Ersin acar Katılım 17 Mar 2019 Mesajlar 174 Tepki puanı 94 Konum Yozgat Aracınız Civic FB7 2012 17 Nis 2019 #11 İyi bir rot balans ci bul kendine. Bazı ustalar ne bulursa değiştirmek istiyor. Ben Kayseri'de yaptirdim
İyi bir rot balans ci bul kendine. Bazı ustalar ne bulursa değiştirmek istiyor. Ben Kayseri'de yaptirdim
sertan74 Katılım 17 Nis 2019 Mesajlar 45 Tepki puanı 26 Konum İstanbul eyüp Aracınız Civic EK 17 Nis 2019 #12 Ersin acar' Alıntı: İyi bir rot balans ci bul kendine. Bazı ustalar ne bulursa değiştirmek istiyor. Ben Kayseri'de yaptirdim Genişletmek için tıklayın ... Anladım üstad sagolasın allah razı olsun yarın bi ugrayayım iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ersin acar' Alıntı: İyi bir rot balans ci bul kendine. Bazı ustalar ne bulursa değiştirmek istiyor. Ben Kayseri'de yaptirdim Genişletmek için tıklayın ... Anladım üstad sagolasın allah razı olsun yarın bi ugrayayım iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
E Ersin acar Katılım 17 Mar 2019 Mesajlar 174 Tepki puanı 94 Konum Yozgat Aracınız Civic FB7 2012 17 Nis 2019 #13 Ne demek gardasim. ALLAH sende de razı olsun ecmain.