Stop lambasından olmuyor çıkardım stop u ama olumsuz . fb7 si olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim@YLMZGNC Stoplardan alabilirsiniz diye tahmin ediyorum.
SM-G610F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Stop lambasından olmuyor çıkardım stop u ama olumsuz . fb7 si olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim@YLMZGNC Stoplardan alabilirsiniz diye tahmin ediyorum.
Yani bana pek imkanlı gibi gelmedi .bilgi için teşekkürler . fb7 si olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim . bagajdaki paspası kaldırınca ortaya çıkar tam olarak.@YLMZGNC fd6 da daha oncesinde stopları söküp takmıştım. Fd6 icin stoptan almak mumkun gibi. Fb7 nin demekki biraz daha farkli.
Stepne yerinin ortası delik lpg tankının ortasına denk geliyor orası aklıma geldi ama pek sağlıklı olur mu bilemedim en son çare bunu demeceğim ama mutlaka başka bir yol olmalı servis nasıl yapıyor delik mi deliyor bilemedim@YLMZGNC aracima lpg montaji yaptirirken rekorlarin gecmesi icin stepnenin oldugu yer delinerek kagit bardak buyuklugunde iki tarafi da acik plastik bir kapak takilmisti aklima orasi geldi belki size bir faydasi olur.
Ben de bu 8 numaralı grometleri aradım ama bulamadım içerden görünmüyor illa tamponu sökmek mi lazım görmek içinPlastik olan bagaj havalandırma ızgarasından veya resimde 8 numaralı sembolle belirtilen grometlerden birini delerek kabloyu geçirebilirsiniz. Ekli dosyayı görüntüle 253347
Bu şema fb7 kasanın mı acabaPlastik olan bagaj havalandırma ızgarasından veya resimde 8 numaralı sembolle belirtilen grometlerden birini delerek kabloyu geçirebilirsiniz. Ekli dosyayı görüntüle 253347
Evet fb7 kasa.
Tamponu sökmek gerekebilir. Zaten tampon sökümü çokta zor değil. En fazla 8 tane vidası vardır.Ben de bu 8 numaralı grometleri aradım ama bulamadım içerden görünmüyor illa tamponu sökmek mi lazım görmek için
SM-G610F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.