Acil yardım arkadaşlar.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YLMZGNC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tamponu sökmek gerekebilir. Zaten tampon sökümü çokta zor değil. En fazla 8 tane vidası vardır.
Hocam tamponu çoktan sökeceğim ama sonradan badikit yapılmış yani tamponu sökerken ona zarar verir miyim diye düşünüyorum . yoksa tampon sökmek basit . sizce bir sorum olur mu sonuçta badikit olayı tampana yapışık. Forumda sensörü olan arakadaşlarda yardımcı olmadı üzüldüm açıkçası alt tarafı halıyı kaldırıp bakacaklar . neyse sağlık olsun kendi imkanlarımla yapmaya çalışayım teşekkürler

SM-G610F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

seckins33

Super Moderator
Yönetici
Ad Soyad
*
Aracınız
Civic FC5 2019
Hocam tamponu çoktan sökeceğim ama sonradan badikit yapılmış yani tamponu sökerken ona zarar verir miyim diye düşünüyorum . yoksa tampon sökmek basit . sizce bir sorum olur mu sonuçta badikit olayı tampana yapışık. Forumda sensörü olan arakadaşlarda yardımcı olmadı üzüldüm açıkçası alt tarafı halıyı kaldırıp bakacaklar . neyse sağlık olsun kendi imkanlarımla yapmaya çalışayım teşekkürler

Merhaba, sizinde dediğiniz gibi body kit varsa ve birleşim yerlerinde macun varsa çatlayabilir. Forumdaki fb7 sahiplerinin hepsi sürekli aktif olmayabilir. Aktif olanlarında aracında park sensörü olmayabilir. Sorunuza mutlaka fb7 sahibi bir üyemiz cevap verecektir fakat hafta sonu olması ve acil yardım istediğiniz için yardım alamadınız.

Merhaba, sizinde dediğiniz gibi body kit varsa ve birleşim yerlerinde macun varsa çatlayabilir. Forumdaki fb7 sahiplerinin hepsi sürekli aktif olmayabilir. Aktif olanlarında aracında park sensörü olmayabilir. Sorunuza mutlaka fb7 sahibi bir üyemiz cevap verecektir fakat hafta sonu olması ve acil yardım istediğiniz için yardım alamadınız.
Arkadaşlar sonunda hallettim aslında basit iş ama biraz dikkat gerekiyor . yardımcı olan arkadaşlar teşekkürler . eğer kendisi park sensörü takmak isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olurum elimden geldiğince . plastik bir tıpa vardı onu bulup ortasını deldim ve kabloları içeri aldım. Ancak tampon sökülse daha iyi kolay olur ama tamponu sökmem badikitten dolayı çok skıntılı olacaktı. Dış sensörler fazla dışa kaçmış ama sorun olmaz sanırım . faydası bile olur heralde . Her şey için sağolun . 20190707_120738.jpeg

Belki başka bir arkadaşa lazım olur. Benim aracimda tamponun içindeki sol havalandırma menfezinden sensörlerin kabloları geçirilmiş muhtemelen servis de yapıldı Ekli dosyayı görüntüle 253356

MI 6 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bende orayı düşündüm ancak kabloyla beraber su gelir içeri diye tereddüt ettim ondan biraz daha uğraştım ama neyse :) gene de sağolun . aslında tamponu sökerek yapmak en mantıklı ve kolay olan yöntem ama badikit olunca arka tamponu sökmek çok zor ve zara verme ihtimali oluyor . inşallah bir sorun çıkmaz kullanırım tekrar takmak istemem ;)

Geri