- Ad Soyad
- Ahmet Aydınlı
- Aracınız
- Civic FD6 2009
Çözülemeyen kıt sesi ile ilgili olarak sorunu hala bulamadık. Bugün başka bir usta motor üst uzun takozu(yağsız olan) ve motor alt takozu değiştirelim dedi. Emin olamadım. Videolara bakarken geçen sene benim sorunuma çok benzer bir sorunu biri anlatmış. Hatta ekran görüntüsünü de kaydettim. Aracı D ye ve R ye alınca ilk kalkışta vuruntu varmış gibi bir ses geliyor, gergi kütüğünü değiştirdim sorunum gitti diyor.
Benim araçta da vites parkta iken ilk çalışınca kıt diye sağönden ses geliyor. Ve aynı şekilde r ve d ye alınca ilk kalkışta. Acaba benim aracında gergi kütüğü ile ilgili bir arızası olabilir mi diye düşündüm?
Gergi kütüğü ile ilgili bir problem yaşayan oldumu?
Ayrıca ustanın net olmamakla birlikte değiştirecez dediği 2 takoz böyle bir duruma neden olur mu?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Benim araçta da vites parkta iken ilk çalışınca kıt diye sağönden ses geliyor. Ve aynı şekilde r ve d ye alınca ilk kalkışta. Acaba benim aracında gergi kütüğü ile ilgili bir arızası olabilir mi diye düşündüm?
Gergi kütüğü ile ilgili bir problem yaşayan oldumu?
Ayrıca ustanın net olmamakla birlikte değiştirecez dediği 2 takoz böyle bir duruma neden olur mu?
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.