Antalyadan Selamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan racerant
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
Honda CRV
İyi Günler Honda Ailesi :)

Yaşım 43 ve foruma Antalya'dan katılıyorum ismim Deniz. Araç alma arifesindeyim. Muhtemelen Civic alarak yakında aranıza katılıyor olacağım :)

Çok teşekkürler :)

Civic Sedan 1.6 Benzinli Executive 130.000TL (LPG yok), Civic HB Sport Plus 141.500TL Fiyat aldım :)

Çok kararsızım bu konuda....

Yılda sadece 12-13bin km yol yapıyorum ve aracı kullandığım güzergahta pek trafik yok. Executive ECO için 139.000TL istiyorlar.

Sadece LPG için 9000TL fark vermek istemiyorum açıkçası.

İyi Günler Honda Ailesi :)

Yaşım 43 ve foruma Antalya'dan katılıyorum ismim Deniz. Araç alma arifesindeyim. Muhtemelen Civic alarak yakında aranıza katılıyor olacağım :)
CivicTR ailesine hoşgeldiniz.
Hoşunuza giden aracı almanızı öneririm. Herkesin otomobilden beklentisi aynı değildir. Keyifle süremediğiniz otomobilden, otomobil keyfini süremezsiniz.
İyi forumlar dilerim...

Faaliyet ayn-ı lezzettir...

Hoşgeldiniz, keyifli forumlar diliyorum.

Simdiden hayirli olsun. Cok konforlu bir araç. Severek kullaniyorum. Izmirden 20 gun once Elegance eco yu 125 e aldim. Imkaminiz elverirse exe almanizi tavsiye ederim. Bir de ben alirken fiyatta indirim yapmadilar ama cok fazla donanim eklediler. Donanim konusunda da pazarlik yapmayi ihmal etmeyin. Havuz paspas e bagaj havuzu mutlaka isteyin. Bana spor on panjur ve animasyonlu spoiler ve ledli stop lambasi takim olarak hediye ettiler. Krom citalar vs ufak detaylar da eklediler. Bilginiz olsun.

Geri