Civic EK antifriz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kado41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Kado ces
Aracınız
Civic ES7 2001
Selam Arkadaşlar, gecen hafta sanayide usta radyatöre full antifriz koydu. Bunun bi zararı olur mu?

Ad Soyad
Deniz KAYAHAN
Aracınız
Civic FE1 2024
Merhabalar. Antifriz kabının üzerinde genellikle nasıl kullanılacağı hakkında bilgi vardır. Bazılarını belli ölçeklerde sulandırmak gerekirken bazılarını sulandırmadan direkt kullanabilirsiniz. Önceki aracımda 2 sefer antifriz değiştirmiştim. İkisinde de sulandırılması gereken antifriz usta tavsiyesi ile sulandırılmadan konulmuştu. ( ikamet ettiğim il kışın -40 dereceleri görebilmekte ). Herhangi bir sıkıntı yaşamamıştım ancak aracın yaşı ve kondisyon durumuna göre su hortumlarına zarar verme durumu olabilir. Bir kaç gün takip etmenizde fayda var.

Ad Soyad
Kado ces
Aracınız
Civic ES7 2001
Merhabalar. Antifriz kabının üzerinde genellikle nasıl kullanılacağı hakkında bilgi vardır. Bazılarını belli ölçeklerde sulandırmak gerekirken bazılarını sulandırmadan direkt kullanabilirsiniz. Önceki aracımda 2 sefer antifriz değiştirmiştim. İkisinde de sulandırılması gereken antifriz usta tavsiyesi ile sulandırılmadan konulmuştu. ( ikamet ettiğim il kışın -40 dereceleri görebilmekte ). Herhangi bir sıkıntı yaşamamıştım ancak aracın yaşı ve kondisyon durumuna göre su hortumlarına zarar verme durumu olabilir. Bir kaç gün takip etmenizde fayda var.
Anladım hocam) cok tesekkurler verdiginiz bilgiler icin.

Ad Soyad
Kado ces
Aracınız
Civic ES7 2001
Güncelleme
Antifriz koyduktan sonra 1 hafta içerisinde hortumlardan biri patladı. Sanayi de değiştirdik. Şimdilik bir sıkıntı yok.

Ad Soyad
HAMİ FİLİZOĞLU
Aracınız
Civic EK
konsantre antfiriz tek başına kullanılmaz.Su ile karıştığı zaman çalışır.genelde yüzde 50 karışım -25 derecelerde oluyor.Buda yeterli oluyor.hortum patlaması daha önce araç sadece su ile kulanmış ise bu durum çok sık rastlanır.

Geri