APP plaka ve Multimedya'ya Yasak Gelmiş...

Dün polis çevirmesine takıldım. Trafik polisi bu plaka app dedi, değişmemi önerdi. Kenarda siyah çizgi yok gibi gibi bir sürü şey saydılar, mühürlü orjinal normalde ama iş bilen kadar bilmeyende çok ülkede o yüzden çok ısrar etmedim. Sadece kalın Punto, ama ülke olarak çok zorlu bir süreç çoğu sürücü için,

Yolda giderken Park eden araçlara bakıyorum bu arada uygun olan kadar uygunsuzda var hayır ben/biz mi çok kasıyoruz bu olayı 🤔😄

Ekli dosyayı görüntüle 274149
Merhaba hocam, sizin plakada dalgalı şerit görülmüyor. Fotoğraftan kaynaklı da olabilir. Plaka çerçevesi siyah olmalı. Ya boyanmamış veya sonradan müdahale edilmiş. Sadece ondan dolayı cezayı işlem uygulanabilir. Harf rakam ise yönetmeliğe uygun şekilde olmalı. Kalın harf ve yazıda işler karışıyor. Şoförler odası isteyenlere ücret karşılığında kalın yazılı olarak basım yapabiliyor. Böyle bir durumda bunu memur beye anlatmak ve ispatlamak zor olacaktır. Sizin her halükarda yenilemeniz iyi olacaktır. Benim aracın pleksi plakalıktan dolayı siyah çerçevesi kesilmişti yenilemek durumunda kaldım.

Şimdi gördüm kalın yazılara artık ceza yazılmayacak demiş bakan, alttaki dalga var bu arada çıkmamış sadece, siyaha boyamak kolay iş aslında ama asıl soru şimdi sormazlar mı başta neden açıklama yapılmadı diye

Şimdi gördüm kalın yazılara artık ceza yazılmayacak demiş bakan, alttaki dalga var bu arada çıkmamış sadece, siyaha boyamak kolay iş aslında ama asıl soru şimdi sormazlar mı başta neden açıklama yapılmadı diye
Kalın yazı tamam. Yine harf ve yazı karakterine dikkat edilmeli. Plakan orjinal ise çerçeveyi aynı renk boyayıp halledebilirsin.
Karar alırken olayı bütün olarak bakmadıkları zaman böyle problemler oluyor. Teknik şartname tamam yayınla demekle olmuyor! İdari şartnameye göre bunun piyasadaki durumu nasıl şoförler odası nasıl hareket ediyor gibi daha geniş düşünmek ve ona göre açıklama yapılmalıydı. Aynı problemi multimedya içinde yaşandı. Hep geri vites neden sebep hep aynı!
Şimdi birde telefon tutacağı çıktı. Bakalım o nasıl çözülecek?

Kalın yazı tamam. Yine harf ve yazı karakterine dikkat edilmeli. Plakan orjinal ise çerçeveyi aynı renk boyayıp halledebilirsin.
Karar alırken olayı bütün olarak bakmadıkları zaman böyle problemler oluyor. Teknik şartname tamam yayınla demekle olmuyor! İdari şartnameye göre bunun piyasadaki durumu nasıl şoförler odası nasıl hareket ediyor gibi daha geniş düşünmek ve ona göre açıklama yapılmalıydı. Aynı problemi multimedya içinde yaşandı. Hep geri vites neden sebep hep aynı!
Şimdi birde telefon tutacağı çıktı. Bakalım o nasıl çözülecek?
Ülkece komik haldeyiz, inanması güç ama başka bir trafik ekibi plakanda sıkıntı yok dedi. Ağlamak ile gülmek arasında kaldım. 😄😄

Trafik poliside FD6 sahibiyde ayaküstü iyi konuştuk ama

instagramda falan son çıkan haberlere görede aynaya koku, süs vb. asanlara ceza yazılmış, birde araçta pense bulundurmayana da ceza yazılmış, diyelim ki araç arızalanda ben bu aracın neresini penseyle tamir edeceği mantığım almıyor halimize acıyorum.

Bugün 800 km.lik bir yolculuk yaptım. Diken üstünde bir yolculuk oldu. Resmen eziyet gibiydi. Heryer radar, kontrol vs. 70 le 90 la yol gittim. Artık araçtanda, araç kullanmaktan da soğudum. Yok koku asma, yok ses sistemini sök. Yok multimedya, yok pense, yok numaratör koyma, plakaya kırmızı bayrak koyma vs. Derken gerçekten konu güvenlikten öte bir hal aldı.

Arkadaşlar bu benim ön plakada mühür var, altında dalgalı şerit var ama sadece TR ve bayrak olan hologramlar yok her ne kadar ışık tutsamda yok, birde yeni fark ettim benim ön ile arka plaka farklı, önde beyaz olan yerler ön daha pürüzsüz, arka plakada sıkıntı yok onda herşey var, trafik polisine sordum uzaktan baktı sıkıntı yok dedi ama hologramlara bakmadı açıkçası biraz kararsızım sizin yorumunuz nedir

Arkadaşlar bu benim ön plakada mühür var, altında dalgalı şerit var ama sadece TR ve bayrak olan hologramlar yok her ne kadar ışık tutsamda yok, birde yeni fark ettim benim ön ile arka plaka farklı, önde beyaz olan yerler ön daha pürüzsüz, arka plakada sıkıntı yok onda herşey var, trafik polisine sordum uzaktan baktı sıkıntı yok dedi ama hologramlara bakmadı açıkçası biraz kararsızım sizin yorumunuz nedir
Hologram kamera + flash ile detaylı bak her açıdan eğer hala görmezsen değişmeni öneririm

Geri