Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Tekrardan merhaba..Civic fb7 fabrikasyon lp aracimda Lpgden benzine atma sorununu halen cozemedik. Servis map sensorunu degisti yine yapti. Isi sensorunu degisti yine yapti bugun. Dikkatimi ceken ve tesbit ettigim sey ise : Lpgyi fulledikten sonra bir iki kez yapiyor sonra tekrar lpg alana kadar yapmiyor..Yani depo tam doluyken yapiyor.. ( Bu arada map ve isi sensoru degisimi icin ucret odemedim halen servise)Çare nedir? Aracimi seviyorum ama bu mesele canimi sıkıyor..Çozemezsem satacagim arabayi..Lpg şamandirasinda veya depo uzerindeki valfte mi sikinti var? Servis bu surecte sistemi bastan sona kontrol ettik dedi, arac 2 gun serviste kalmisti..Ama bugun yine benzine atti depoyu fulledikten sonra.. Tecrubesi olan bilgi verirse memnun olurum
Tekrardan merhaba..
Civic fb7 fabrikasyon lp aracimda Lpgden benzine atma sorununu halen cozemedik. Servis map sensorunu degisti yine yapti. Isi sensorunu degisti yine yapti bugun. Dikkatimi ceken ve tesbit ettigim sey ise : Lpgyi fulledikten sonra bir iki kez yapiyor sonra tekrar lpg alana kadar yapmiyor..
Yani depo tam doluyken yapiyor.. ( Bu arada map ve isi sensoru degisimi icin ucret odemedim halen servise)
Çare nedir? Aracimi seviyorum ama bu mesele canimi sıkıyor..Çozemezsem satacagim arabayi..Lpg şamandirasinda veya depo uzerindeki valfte mi sikinti var? Servis bu surecte sistemi bastan sona kontrol ettik dedi, arac 2 gun serviste kalmisti..Ama bugun yine benzine atti depoyu fulledikten sonra.. Tecrubesi olan bilgi verirse memnun olurum
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.