Civic FE1 Araç alacağım kararsızım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mthn33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
teşekkürler hocam bilgiler icin bende mersine giderken nigde otoyolu kullaniyorum genelde nigde otoyoluna baglana kadar 110 120 gidiyorum anayolda nigde otoyolunda148 sabitliyorum o hizlarda yakit tuketimi ort. kac oluyor 148 ile giderken veya 120 sabit giderken.
Tam dediğiniz gibi gittim hocam 6.3 gösterdi benim 182'lik.

sehir olarak mersinliyim ama kastamonuda gorev yaptigim icin kastamonuda yasiyorum burda trafik olmuyor ışık sadece sehir icinde var fd6 kullaniyorum suan manuel 6.3 yakit yakiyorum sehir icinde (surekli sifirlayip bakiyorum) ama bir acelem olmadığı icin cok sakin sürüyorum onun disinda senede 2 sefer kastamonudan mersine gidiyorum 700 km civari onun disinda yilda 1 kere tatile izmir veya muglaya gidiyorum genelde %70 75 uzun yol kullaniyorum normal vakitlerdede piknige yakin ilcelere gezmelerim oluyor 75-100 km civari
fc5 ecoda şehir içi kısa mesafe değilse sürekli uzun yolda 1.6 saf benzili motora göre daha ekonomiktir daha az yakıt tüketimi vardır sadece turbo kullanmayı bilin orjinal yağ ve parçalar kullanın bakımları biraz erkene çekin yağa benzin karıştırır motor yapısı gereği sorunsuz binersiniz fe ler biraz kronikleri çok ama rijit yapıda kazada fc5lerinde makyajlı olanları daha hatasız boya takıntınız olmasın değişende ama pert airbag açmış araçta almayın boya değişen yerine şaşi panel iskelet sistemini ve motorun bakım ve sağlığına bakın bakım geçmişini ispatını sonamayandan da araç almanızı tavsiye etmem sanayi şanzıman yağı değişmiş olandan uzak durun

civic fe1 araç almayı düşünüyorum yıllık 10-12 bin km yapıyorum %70 75 şehirdışı uzun yol oluyor. şuanki fd6 aracımdan geçiş yapacam LPG model mi Benzin model mi alsam karar veremiyorum. yakıt olarak aralarında çok fark oluyormu? uzun yolda 120-150 km hız arasında gidiyorum yüksek hızlarda lpg'li model daha fazla benzin harcar mı?

civic fe1 araç almayı düşünüyorum yıllık 10-12 bin km yapıyorum %70 75 şehirdışı uzun yol oluyor. şuanki fd6 aracımdan geçiş yapacam LPG model mi Benzin model mi alsam karar veremiyorum. yakıt olarak aralarında çok fark oluyormu? uzun yolda 120-150 km hız arasında gidiyorum yüksek hızlarda lpg'li model daha fazla benzin harcar mı?
Kesinlikle 182 beygir safkan benzinli alın...Tadından yenmez..... Uzun yolda 5-7 lt (az yakar)....Şehir içi 8-10 lt yakıyor ...

Bende Memurum yılda 10 -15.000 km yapıyorum...Ayda ortalama 1000 -1500 km yapıyorum.. aracım Lpgli olsaydı araç ayda 2500 tl yakardı benzinli de de 4000 tl yakıyor ... 1500 tl fark yılda 18.000 tl yapıyor...Ama Benzinlinin keyfi bir başka..aşırı zevkli..

Daha önce ECO modelleri kullanan biri olarak Kesinlikle 182 beygir benzinli diyorum...

Son düzenleme:
Geri