Aynı sorun benim aracımda da var 2020 Eco executive bende 2haftadır sonuç alamadım sorun çözüldü mü çözüldüysede nedir yardımcı olursanız sevinirim ilk önce yakıt pompası dendi orijinaliyle değişti yine de bir sonuç alamadık araç şuanda marş basıyor ama çalışmıyorDün marş motoru söküldü tabi bundan dolayı akü bağlantılarında söküldü marş dinomasu kontrol edildikten sonra bağlantılar yapıldı araç tek marş çalıştı. Tam sorun çözüldü dedik denemek için defalarca çalıştırdık. Tekrar arıza yaptı. Akü tekrar smktük 15dk. bekledik bağlantılar yapıldı araç sorunsuz çalıştı. Akşam tamircisen eve getirdim stop ettim tekrar bastım çalışmadı . Akü bağlantılarını söktüm biraz bekledim aracı ptesi çalıtırmak için öylece bıraktım. Akü bağlantıları söküldüğünde yazılımsal hata mı gidiyor acaba
Araç ısındıktan sonra mı tekrar çalışmıyor, yoksa sabahları mı. bir de yakıt pompası yetkili serviste mi değişti.Aynı sorun benim aracımda da var 2020 Eco executive bende 2haftadır sonuç alamadım sorun çözüldü mü çözüldüysede nedir yardımcı olursanız sevinirim ilk önce yakıt pompası dendi orijinaliyle değişti yine de bir sonuç alamadık araç şuanda marş basıyor ama çalışmıyor
Bayide değişti sabah tekrardan çalıştı ama stop ettiAraç ısındıktan sonra mı tekrar çalışmıyor, yoksa sabahları mı. bir de yakıt pompası yetkili serviste mi değişti.
Isındıktan sonra çalışıyorAraç ısındıktan sonra mı tekrar çalışmıyor, yoksa sabahları mı. bir de yakıt pompası yetkili serviste mi değişti.
Benim araç ısındıktan sonra tekrar çalışmıyordu. soğuyunca çalışıyordu, yetkili serviste yakıt pompası değişti, bir gün sonra sabah çalıştırdığımda tek marşta çalışmadı, gaz pedalına basarak çalıştırabiliyordum. bir veya iki gün bu şekilde devam etti, servise tekrar götürecektim ancak yaklaşık 1 yıldır hiç bir sorun kalmadı. sizde de devam ediyorsa servisten randevu alın tekrar baksınlar, aracınızın garantisi devam ediyor değil mi, garantisi devam ediyorsa pompaya ücret vermemeniz gerekirdiBayide değişti sabah tekrardan çalıştı ama stop etti
Garantisi devam etmiyorBenim araç ısındıktan sonra tekrar çalışmıyordu. soğuyunca çalışıyordu, yetkili serviste yakıt pompası değişti, bir gün sonra sabah çalıştırdığımda tek marşta çalışmadı, gaz pedalına basarak çalıştırabiliyordum. bir veya iki gün bu şekilde devam etti, servise tekrar götürecektim ancak yaklaşık 1 yıldır hiç bir sorun kalmadı. sizde de devam ediyorsa servisten randevu alın tekrar baksınlar, aracınızın garantisi devam ediyor değil mi, garantisi devam ediyorsa pompaya ücret vermemeniz gerekirdi
Acaba Krank sensör arızası olabilir miGarantisi devam etmiyor