Araç Degeri Hakkinda Bilgi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mask946
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
Kardeşim İllaki kura göre sıfır araca zam gelecek. Ona göre sıfır araca, sıfır araçlara göre de 2. El araçlara belli bir piyasa şekillenecek. Ama araç aldığımda dolar şuydu, şimdi dolara göre benim araba bu kadar denmez. Öyle olsa benim arabamın değeri 141 bin oluyor. 2015 fb7 elegance model :) var mı öyle bir fb7 piyasası. demek istediğimi şimdi daha iyi analamışsınızdır umarım.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Haklisiniz bende zaten tam anlamiyla kura endeksleyelim demedimki
Ortada bir deger kaybi var ama
Onu anlatmak istedim
2005 civicler 5 yil once 20-25 arasiydi
Simdi 45-50 arasi
Onun gibi demek istedim.

SM-G800H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

kayhanbozkus

0
Yönetici
Ya birakin da deger kaybi bi zahmet olsun 2010 civiclere su anda 60dan asagi isteyen yok ben 2017 eylulde 2013 elegance fb7yi ekstrasiyla 66ya sattim. Masallah ne deger kaybi var ne de bisey.

SM-G965F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Kardeşim İllaki kura göre sıfır araca zam gelecek. Ona göre sıfır araca, sıfır araçlara göre de 2. El araçlara belli bir piyasa şekillenecek. Ama araç aldığımda dolar şuydu, şimdi dolara göre benim araba bu kadar denmez. Öyle olsa benim arabamın değeri 141 bin oluyor. 2015 fb7 elegance model :) var mı öyle bir fb7 piyasası. demek istediğimi şimdi daha iyi analamışsınızdır umarım.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Aynen öyle, adı üzerinde kullanılmış araba değer kaybetmesi gerekirken birim olarak hep daha da yukarı çıkıyor anlamadim ben bu TR de ki duzeni..

GM 5 Plus d cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri