Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Misal basıyorsunuz araç devirli kullanım için vitesi 3'te tutuyor devirli bir kullanım sergiliyor. Sonrasında pedalı bırakıyorsunuz mevcut hız atıyorum 120km/s bu hızda da vitesi 6'ya atıyor ekonomik sürüş adına. Sonra tekrar gaz bastığınızda hangi devri hangi viteste olması gerektiği bir gecikmeye sebep olmuş olabilir. Bu da size gecikme veya silkeleme olarak yansıyor olabilir. Benim bir tahminim de bu. Sport modda ve varsa kulakçıklarla da benzer durum sergileniyor mu ?Bunun dışında, pedala aynı orandaki basmanıza rağmen kutucuklar yola, yolun eğimine göre değişebilir doğal olarak.
Misal basıyorsunuz araç devirli kullanım için vitesi 3'te tutuyor devirli bir kullanım sergiliyor. Sonrasında pedalı bırakıyorsunuz mevcut hız atıyorum 120km/s bu hızda da vitesi 6'ya atıyor ekonomik sürüş adına. Sonra tekrar gaz bastığınızda hangi devri hangi viteste olması gerektiği bir gecikmeye sebep olmuş olabilir. Bu da size gecikme veya silkeleme olarak yansıyor olabilir. Benim bir tahminim de bu. Sport modda ve varsa kulakçıklarla da benzer durum sergileniyor mu ?
Bunun dışında, pedala aynı orandaki basmanıza rağmen kutucuklar yola, yolun eğimine göre değişebilir doğal olarak.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.