Civic FC5 Araca seramik kaplama yapmak?

Ad Soyad
İbrahim tuna
Aracınız
Civic FC5 2017
Herkese merhaba, 2017 model siyah renk rs aracım var, seramik kaplama yaptırmak istiyorum güneş yanığı olmasın diye, ancak bu araçların boyası hassas olduğu için ikilemde kalıyorum, bazı yerlerde pasta cila yaparken boyanın zarar gördüğünü falan gördüm çekincem bu yüzden aslında, sizce yetkili serviste mi yaptırmalıyım yoksa fark etmez mi, bu şekilde renkli aracı olup seramik kaplama yaptıran yada sorun yaşayan oldu mu aranızda teşekkürler şimdiden

Herkese merhaba, 2017 model siyah renk rs aracım var, seramik kaplama yaptırmak istiyorum güneş yanığı olmasın diye, ancak bu araçların boyası hassas olduğu için ikilemde kalıyorum, bazı yerlerde pasta cila yaparken boyanın zarar gördüğünü falan gördüm çekincem bu yüzden aslında, sizce yetkili serviste mi yaptırmalıyım yoksa fark etmez mi, bu şekilde renkli aracı olup seramik kaplama yaptıran yada sorun yaşayan oldu mu aranızda teşekkürler şimdiden
Autoclubta yaptırmanı tavsiye ederim lakin ben acırım kozmetiklere verilen paralara altın alın kenara koyun bir süre sonra o altın ile arabayı komple boyatırsınız

SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seramik kaplama kadar boş ve gereksiz çok az şey var. Onun yerine ön kaput, çamurluklar veya tamamına pff kaplama yaptırın daha iyi. hem darbelerden izlerden korur, hem en az 5 yıl kullanım ömrü var. Seramik 1 yıl bile dayanmıyor ve ppf gibi değil.

Ben FD6 mı komple boyatıp kaplatmayı düşünüyorum, üzerindeki boya 14 senelik orjinal kalsın kafasında falan hiç değilim, fırın boya yapan iki yer buldum yazın fırsat bulursam yaptıracağım. Satarkende isteyen alır isteyen almaz, şahit fotoğrafları çekerim boya öncesi kafam temiz olur birde ppf yaptım mı? Cıncık gibi olur bi 5 sene daha binerim 😃

ppf in kalitesi çok önemli. Seramik kaplamada marka iyiyse gerçekten koruyor..

Seramik kaplama kadar boş ve gereksiz çok az şey var. Onun yerine ön kaput, çamurluklar veya tamamına pff kaplama yaptırın daha iyi. hem darbelerden izlerden korur, hem en az 5 yıl kullanım ömrü var. Seramik 1 yıl bile dayanmıyor ve ppf gibi değil.
Benim maksadım araçta güneş yanığı olmasın, sürekli güneşin altında kalıyor o yüzden, ppf maliyeti çok yüksek

Ceramic kaplama gerçektende bencede Türkiyede araç sürdüğümüz sürece pek mantıksız.

1) en ama en önemli sorunu otoşampuan gereksinimi (tabi bu herhangi bir cila içinde geçerli) , siz kalkıp 5-10bin para harcayacaksınız sonra aracı yakınınızdaki oto yıkamacı 2inci sınıf bir sabun kullanacak= aktı gitti oldu çöp

hele hele petrolde yıkayan biriyseniz oradaki köpük akıl almaz derecedde aşındırıcı endüstriyel seviyede sabun direkt söküp atar.
bu işin tek oluru gerçekten iyi bir yıkamacı haricinde başka kimsenin el sürmemesi ve oto şampuan ile yıkanması yada sadece kendinizin yıkaması ee oda ne kadar gerçekçi veya pratik?

2) artık ppflerin kaliteside çok arttı fiyatıda makul seviyelere geldi, şahsen ben olsam 10bin seramiğe vereceğime atıyorum orta sınıf bir carpro gibi markanın folyosunu komple araca 30a yaptırmayı tercih ederim= çok ama çok daha sağlam

sadece yaptırmadan önce aracın boyasında kibarda olsa pasta yapılsınki harelenmeler gittin folyo sonrası daha güzel bir sonuç çıksın ortaya görsel anlamda.

Ben FD6 mı komple boyatıp kaplatmayı düşünüyorum, üzerindeki boya 14 senelik orjinal kalsın kafasında falan hiç değilim, fırın boya yapan iki yer buldum yazın fırsat bulursam yaptıracağım. Satarkende isteyen alır isteyen almaz, şahit fotoğrafları çekerim boya öncesi kafam temiz olur birde ppf yaptım mı? Cıncık gibi olur bi 5 sene daha binerim 😃
Bunun yerine, araçla aynı renk folyo ile kaplatsanız daha iyi değil mi? Aracın boyasız parçası çok ise değeri çok azalacak.

Bunun yerine, araçla aynı renk folyo ile kaplatsanız daha iyi değil mi? Aracın boyasız parçası çok ise değeri çok azalacak.

Hocam aracımın boyası dediğim gibi 14 senelik ve siyah birde o yüzden değer kaybı olacağını düşünmüyorum satmam o zamanda aracın şuan bana herhangi bir zararı yok sadece daha güzel gözüksün isterim, alacağım araç komple boyalı olmasıda benim için sorun teşkil etmez ayrıca yeterki exptertizde ve şahit fotoğrafı varsa benim için no problema araç boyana bilir kazasız olması kafi, çoğu insanda algı araç boyalı taklalı deniliyor bence benim gibi düşünün birçok insan mevcut araç mis gibi olur misss :)

Geri