Civic FB7 Aracım Gaz Yemiyor?

Ad Soyad
Ahmet Zeyd TEKİN
Aracınız
Civic FB7 2014
Herkese iyi forumlar aracım fb7 2014 model 82 binde , 2 gün önce 10 bin bakımlarını yaptırmak için götürdüm. Araçta yağ ve filtre bakımı haricinde V kayışı , bujiler ve hava filtre hortumu ( yırtık vardı ) değişti. Aracı aldım eve giderken sollamaya çıktım ve aracın gaz yemediğini fazla bağırdını bakımdan önceki haline göre tepki süresinin uzadığını fark ettim. Acaba problem nedir ? Hava filtresi ve bujileri değiştirdikten sonra gaz ayarı yaptırmak mı gerekiyor bilgisi olan yazabilir mi?

Emirbey

Project Man
Yönetici
Ad Soyad
Emirbey26
Aracınız
Civic FB7 2015
Herkese iyi forumlar aracım fb7 2014 model 82 binde , 2 gün önce 10 bin bakımlarını yaptırmak için götürdüm. Araçta yağ ve filtre bakımı haricinde V kayışı , bujiler ve hava filtre hortumu ( yırtık vardı ) değişti. Aracı aldım eve giderken sollamaya çıktım ve aracın gaz yemediğini fazla bağırdını bakımdan önceki haline göre tepki süresinin uzadığını fark ettim. Acaba problem nedir ? Hava filtresi ve bujileri değiştirdikten sonra gaz ayarı yaptırmak mı gerekiyor bilgisi olan yazabilir mi?

Aksine bu bakımlar sonrasında aracın tepkimelerinin iyileşmesi gerekirdi.

Buji degisimi sonrası ateslemede farklılıklar oluşabilir. Yeni bujiler demek daha iyi ateşleme demek. Yanmanın daha iyi olması ve performansta düşüklük yaşamamanız lazım.

Buji olarak ne takıldı. Uyumsuz bir buji buna sebep olabilir.

Belki aracınızın subap ayarına ve beraberinde iyi bir LPG (yol ayarı) ayarına ihtiyacı olabilir.

Geri