@spider35 şu anki piyasada satıcıların geneli galerici ve istediğiniz kondisyonda araç bulmak bayağı araştırma gerektiriyor, şehirlerarası yasağı da hesaba katarsanız bence bu kadar bakımlı durumdaki aracınızı değiştirmeyin, yakıtı rahatsız ediyorsa ve antipatiniz yoksa LPG takın

1.5T Mondeo sahibi bir esnaf tanıdığım benzinine yetişemiyorum diyerek aracı satıp dizel Passat almıştı. Konforu gidişi güzel ama şehiriçi 12 lt.den aşağı görmedim, ortalamam 14 lt diyordu.
Aracınızla ilgili piyasa bakış açısıyla yorum yapacak olursam (biraz acımasız olabilirim kusura bakmayın, maalesef genel toplum algısına göre yorum yapmaya çalıştım, dediğim gibi bana göre bu kadar kondisyonunu bildiğiniz bir aracı satmak mantıklı değil)
Sol ön çamurluk değişimi ve 4 parca temizlik boyası ifadeleri farklı algılanıyor olabilir.
Ayrıca LPGnin olmaması aslında avantaj ancak piyasada Civiclerin fabrika LPGlileri talep görüyor. Muhtemelen LPG taksam üstüne 5 daha maliyet yapacam hesabı yapılıyor

Bu açıdan alıcı gözüyle 115e alınacağı hesaplanırsa, LPG masrafı ile 120 bin maliyet kabul edilirse, sahibindene bakıpta bari 120 harcayacam üstüne 5-7 koyup boyasızını alayım düşüncesi oluşuyor olabilir.
Piyasada da genel olarak Honda özelinde km pek sorun olmaz mantığı hakim, örneğin 50bin kmdeki araç ile 85bindeki aracın fiyatı pek oynamıyor.
Son olarak Covid dolayısı ile Martta görülen ve sıfır araç olmamasına bağlı araç talebi frenlenmiş durumda, özellikle bayramda da şehirlerarası yasakların devam edeceği düşünüldüğünde ve genel işsizlik dalgası da devam ettikçe bu durum biraz daha devam edecek muhtemelen.