Sevgili arkadaşlar herkese selamlar aranıza yeni katıldım herkese araçları hayırlı uğurlu olsun öncelikle

) Benim bir derdim var sizlerle paylaşmak istiyorum aldığım honda civic elegance otomatik LPG'li aracımdan her geçen gün soğuyorum ve bunu sizinle paylaşmak istedim sizlerdede bu problemler var mı ve ben mi fazla abartıyorum anlamadım. bundan önceki aracım renaultdu ve beklentim yoktu ve ayni sorunlar ondada vardı ve sattım ilk skntm civicde aldığım gün karşılaştığım farların su alması oldu takiben gözüme sürekli batan kilometre sıfırlama çubuğu bu kadar pahalı arabada navigasyon ekrani olmamasi ve ses sisteminin yetersizliği bunlar çözülür derken şimdide 3000 km daha yeni yaptığım arabanın heryerinden kasisli kötü yollarda takır takır sesler gelmesi ve bunun her geçen gün artmasi sizlerdede bu sesler geliyor mu? En sonda aynı araçtan olan bi abimizdede olan problemin bendede olmasi tupe gecisten sonra motorun sesi değişiyor ve bir metal parça sanki biyere çarparmış gibi ses geliyor ve içe yansıyor tupe geçiş anındada o sigortanın sesini duyuyorum sizlerdede bu problemler var mı ve benim beklentilerim sizce fazla mı? başka bir arkadaşımda benimle beraber baska marka sıfır araç aldı hiçbiri onda yok ve benj üzüyor çünkü bu araca az para vermediğimizi düşünüyorum saygılar iyi günler
ASUS_Z00AD cihazından
CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Öncelikle aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.
Bende aracımı alalı 15 gün falan oluyor, siznkinin aynısı, benimde ilk hondam. Benimde ilk haftam lpg ayarsızlığı nedeniyle motor arızaışığının yanması problemini çözmekle geçti. 6 kez servise gittim, bende sizin gibi arabadan soğuyordum ama neyse sorunu hallettiler şimdi arabanın keyfini çıkarıyorum. Ben aracı almadan önce hemen tüm markaları gezmiştim. Bence fiyat kalite olarak bence alınacak en iyi araba bu. Tabi bu benim şahsi görüşüm.
Bahsettiğiniz sorunlar halledilmeyecek sorunlar değil gibi. Bende takur tukur bir ses gelmiyor. Ben altta ses izolasyonu için kaplama yaptırmıştım belki ondan da gelmiyor olabilir. Bence servis danışmanını alın ve götürüp sesi dinletin ve sorunun çözümü için baskı yapın. Honda bu yeni aracında anladığım kadarıyla müşteri memnuniyetine önem veriyor. Ben bu lpg arızası için en son gittiğimde merkezden gelen ve müşteri memnuniyetini araştıran ekibe denk geldim, benimle de görüştüler, her türlü problemin arkasında olduklarını ifade ettiler, birde sırt çantası hediye ettiler

Far problemini servisin kesinlikle halletmesi lazım, bende olmadı böyle bişey.
Bahsettiğiniz lpg ye geçişte motor sesinin değişmesi normal, ancak bu sesin sizi rahatsız etmemesi lazım. Benim araca brc'nin GFI kiti takılmış. Bayiye niye BRC takmadınız GFI taktınız diye sorduğumda BRC de tıkır tıkır bir ses geliyor, o nedenle biz GFI takıyoruz, bu daha sessiz dediler. Acaba sizde BRC mi takılı da bayinini bahsettiği ses mi geliyor? Birde bayinin ustası benim araçta bu lpg ayarlarını yaptıktan sonra motorun kapağını açıp hem benzinde hemde lpg de motor sesinin nasıl değiştiğini bana gösterdi, gerçekten değişiyor, ama sürerken ben bunu hissetmiyorum. Usta yeni ayarlarla bunu daha da iyileştirdiğini söyledi. Belki ayar yapılarak bu ses azaltılabilir. Bu konuda bilgisi daha fazla olan arkadaşlar daha yardımcı olabilirler belki.