Aracımı satmayı düşünüyorum, fiyat olarak ne eder ?

Ad Soyad
Bayram Aktaş
Aracınız
Civic FC5 2021
Merhaba arkadaşlar,

4 seneden beri honda civic FC5 kullanıcısıyım araçtan aşırı derecede memnunum lakin artık yüksek araba istiyorum o yüzden SUV a geçeceğim evlenince malum ihtiyaç oluyor artık.
Siz değerli arkadaşlardan bilgi almak istedim araç kaça gider ne eder vs.

Aracım 2021 eco elegance 1,6 ivitec otomatik model boyasız hatasız, sadece bir iki rötüş boyası tamponda var ufak 3 5 cmlik onun haricinde kaza bela bir şey yok şükür. Araç beyaz, taba deri döşemeli. Servis bakımlı, 37 bin km de.

Bunu verip sanyong torress düşünüyorum, nacizane bilgi verirseniz çok memnun olurum.

Teşekkürler keyifli günler.

DMR

Özel Üye
Ad Soyad
Alper D
Aracınız
Civic FC5 2020
Koreli markanin servis agi nasil, bakim ucretleri yuksekmidir? Ben sizin yerinizde olsam hyundai tucson yada chr bakardim. Civicin yol tutusunu sportifligini arayabilirsiniz sonradan.

DMR

Özel Üye
Ad Soyad
Alper D
Aracınız
Civic FC5 2020
Bide aklima grlmisken paslanmazlik sureside cok onemli, ulkemizde kar kis yagmur sel bitmiyor sonucta.

Ad Soyad
Bayram Aktaş
Aracınız
Civic FC5 2021
Koreli markanin servis agi nasil, bakim ucretleri yuksekmidir? Ben sizin yerinizde olsam hyundai tucson yada chr bakardim. Civicin yol tutusunu sportifligini arayabilirsiniz sonradan.

Serviste bir sıkıntı yok hocam, bakım maliyetleri de çok düşük. Tasarım olarak o iki modeli de sevmiyorum hocam.

Ad Soyad
seyyid
Aracınız
Civic FC5 2020
sakın öyle bir yanlışlık yapma bence .... bir kaç yaş ufak olsun honda crv-hrv ,toyota rav 4 ,vw tiguan-troc ,hyundai tuscon belki kia sportage den ayrılma bence..

Ad Soyad
Timur.S
Aracınız
Civic FE1 2023
sakın öyle bir yanlışlık yapma bence .... bir kaç yaş ufak olsun honda crv-hrv ,toyota rav 4 ,vw tiguan-troc ,hyundai tuscon belki kia sportage den ayrılma bence..

hocam yanlış anlamayın ama çevremde biri Torres EVX aldı ve aşırı derecede memnun bugün tamamen elektrikli,donanımlı ve bu çapta,tasarımda hiç bir aracı 1880e alamazsınız.

Crv'nin sıfırı 3.9milyon tl (2el piyasası berbat)
Rav 4 ise 3.6-3.8 arası (yine 2el piyasası berbat)
Tiguan bir nebze daha kabul edilebilir rakam ama onda bile orta donanım elegance dahil 2.7milyon,R line 2.9milyon ve yeni kasası önceki gibi tutulmadı,çirkin
Hrv,Troc bu ligin araçları değil oyuncak gibi araçlar
Sportage,Tuscon hem yüzleri eskidi hem çok demode tech sahip ve motoru arızaları ile ünlü + yakıt tüketimi uçuk ki bu araçlardada orta donanım 2400tl

Bence 1880e tam elektrikli Torres EVX cidden güzel tercih bugün CRV alsanız sıfırı 3.9milyon tl ikinci elleri 3.2-3.5 milyon arası ve ilanları aylardır aktif satılmıyor emin olun 3 milyon teklif etseniz koşa koşa satarlar yani 1 yılda zararı 900bin tl RAV4 de yine durum birebir aynı.

1880e aldığınız EVX canınızımı sıktı servisi kötü,sürüşü hoşunuza vs gitmedi hocam emin olun 1500 deseniz 2 gün sonra araç yok (2 elleri 1700 üstü) özetle en kötü durumda bile zararınız CRV,Rav 4vs den çok daha az dahası tam elektrikli olduğundan yakıt kazancıda cebinize kalıyor.

özetle bence kötü bir tercih değil aksine benimde sıklıkla alsammı ya dediğim güzel bir tercih bence.

DMR

Özel Üye
Ad Soyad
Alper D
Aracınız
Civic FC5 2020
Modelden bagimsiz olarak ben plug in araclara on yargim var, ulkemizde her yerde istanbul ankara izmir malatya otoyollar vs hep yogunluk yasaniyor, kis sartlari sel vs cabasi, benzinli aracin depoyu fullemek maksimum 2 dk , ev motorlu araclar 1 saat gibi ucuk rakamlar var arti ev aracla gazlasak menzil yari yariya dusuyor vs. Ilerisi icin icten yanmali motor her zaman avantajli diye dusunuyorum. Arti bataryada yangin riskide japon forumlarinda yazilar vardi.

Ad Soyad
Timur.S
Aracınız
Civic FE1 2023
Modelden bagimsiz olarak ben plug in araclara on yargim var, ulkemizde her yerde istanbul ankara izmir malatya otoyollar vs hep yogunluk yasaniyor, kis sartlari sel vs cabasi, benzinli aracin depoyu fullemek maksimum 2 dk , ev motorlu araclar 1 saat gibi ucuk rakamlar var arti ev aracla gazlasak menzil yari yariya dusuyor vs. Ilerisi icin icten yanmali motor her zaman avantajli diye dusunuyorum. Arti bataryada yangin riskide japon forumlarinda yazilar vardi.

o durumda Syansong torres benzinli yine daha avantajlı diğer suvlara göre stok 2023 modeller 1910, 2024ler ise 2160 tamamen benzinli Torreslerin.

Bu arada biraz ön yargımızı yenmemiz lazım diye düşünüyorum sıfır tecrübesi olan birçok insan elektrikliyi yerden yere vuruyor ama açıkcası şirketimizde 6 araç elektrikli tek birkez pürüz yaşamadık bugün şirkete yada evinize bir istasyon kurdurmak makul bir rakam 30-50bin herşey dahil teslim ediyorlar eve varıyorsunzu şarj ediyorsunuz bitti gitti sanıyorum halkın %99u günlük 300km altında mesafe yapıyordur özetle fazlasıyla yetiyor.

sıklıkla uzun yol yapana bencede mantıksız ama dediğim gibi halkın %99u bugün 20-50km yapıyor özetle tek şarj bırakın günü koca haftaya bile yeterli oluyor genelde ve evinizde şarj ediyorsanız sıra beklemek,boş şarj istasyonu aramak,soğukta,sıcakta beklemek gibi bahsedilen zorlukları yaşamıyorsunuz.

Aracınız
Civic FC5 2016
Merhabalar, Ankara'da yaşıyorum. 2016 model manuel vites eco elegance 115. bin km.deki kazası olmayan aracımı tavanda ve arka cam kenarlarında kronik boya atma sorunu başladığı için sarı sitede ilana koymadan doğrudan vavacars.a 856 bin tl.ye sattım. Vavacars.dan aracı satın alan Aksaray ilindeki galerinin sarı sitede 995 bin. fiyatla satış ilanını gördüm (aracımın iç görünümü type-r yaptığım için bulmam kolay oldu). Uzun lafın kısası aracınız en az 1 milyon 150 bin civarı eder bence üzerine de gidebilir. bende suv bir araca geçmek istiyordum ama yakıt tüketimi, sorunsuzluk, bagaj hacmi ve sunroof gibi kriterlerden dolayı tekrar rotayı Honda'ya çevirip 2022 model 22 bin km.de fe1 eco executive civic aldım...

Ad Soyad
seyyid
Aracınız
Civic FC5 2020
hocam yanlış anlamayın ama çevremde biri Torres EVX aldı ve aşırı derecede memnun bugün tamamen elektrikli,donanımlı ve bu çapta,tasarımda hiç bir aracı 1880e alamazsınız.

Crv'nin sıfırı 3.9milyon tl (2el piyasası berbat)
Rav 4 ise 3.6-3.8 arası (yine 2el piyasası berbat)
Tiguan bir nebze daha kabul edilebilir rakam ama onda bile orta donanım elegance dahil 2.7milyon,R line 2.9milyon ve yeni kasası önceki gibi tutulmadı,çirkin
Hrv,Troc bu ligin araçları değil oyuncak gibi araçlar
Sportage,Tuscon hem yüzleri eskidi hem çok demode tech sahip ve motoru arızaları ile ünlü + yakıt tüketimi uçuk ki bu araçlardada orta donanım 2400tl

Bence 1880e tam elektrikli Torres EVX cidden güzel tercih bugün CRV alsanız sıfırı 3.9milyon tl ikinci elleri 3.2-3.5 milyon arası ve ilanları aylardır aktif satılmıyor emin olun 3 milyon teklif etseniz koşa koşa satarlar yani 1 yılda zararı 900bin tl RAV4 de yine durum birebir aynı.

1880e aldığınız EVX canınızımı sıktı servisi kötü,sürüşü hoşunuza vs gitmedi hocam emin olun 1500 deseniz 2 gün sonra araç yok (2 elleri 1700 üstü) özetle en kötü durumda bile zararınız CRV,Rav 4vs den çok daha az dahası tam elektrikli olduğundan yakıt kazancıda cebinize kalıyor.

özetle bence kötü bir tercih değil aksine benimde sıklıkla alsammı ya dediğim güzel bir tercih bence.
ben araç alırken hep satmayı düşünürüm. samsunda ikamet ediyorum. ve saydığım araçlar özellikle honda,hyundai,vw ikinci eli çok hızlı gidiyor ve sorunsuz araçalar...ben olsam sıfırı yerine 2-3 yaşında kileri tercih ederdim..Çin malı araçlar piyasaya hızlı girdi ama özellikle yedek parça sorunu ve ikinci eli sıkıntı....3-5 seneye bakalım dökülecek mi....

Geri