Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Arkadaşlar nacizane öneri ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, cevap yazmayı unutmuşum burdan.Aracımı ilana koydum yarım saat sonra satıldı, sanırım hayatımda ilk defa bu kadar hızlı araç satıyorum. Fiyatı da 1380 yazmıştım 1350 ye verdim. Akabinde 1 hafta sonrada Balıkesir SSanyong bayiden aracımı aldım. Birileri çin vs yazmış ama çin değil güney kore bu araç. D segmentinde bu paraya alabileceğiniz en iyi araçlardan bir tanesi. Gerek 4 çeker gerek bahaj ve cüsse olarak fiyat olarak rakibi yok. Bagaj hacminde de sınıfının lideri. O yüzden bence bana çok mantıklı geldi, yaklaşık 1000 km oldu severek kullanıyorum, Allah herkesin gönlüne göre versin mevlam kaza bela vermesin cümlemize.Aracımı satsam da yine buralardayım
Arkadaşlar nacizane öneri ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, cevap yazmayı unutmuşum burdan.
Aracımı ilana koydum yarım saat sonra satıldı, sanırım hayatımda ilk defa bu kadar hızlı araç satıyorum. Fiyatı da 1380 yazmıştım 1350 ye verdim. Akabinde 1 hafta sonrada Balıkesir SSanyong bayiden aracımı aldım. Birileri çin vs yazmış ama çin değil güney kore bu araç. D segmentinde bu paraya alabileceğiniz en iyi araçlardan bir tanesi. Gerek 4 çeker gerek bahaj ve cüsse olarak fiyat olarak rakibi yok. Bagaj hacminde de sınıfının lideri. O yüzden bence bana çok mantıklı geldi, yaklaşık 1000 km oldu severek kullanıyorum, Allah herkesin gönlüne göre versin mevlam kaza bela vermesin cümlemize.
Aracımı satsam da yine buralardayım
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.