Arkadaşlar racechip diye bir ürün varmış tam soft yazılım gibi değil beyne bağlanan bir ünite sanırım. Kullanan var mı? Varsa verdiği randıman nasıl? Araca bir sıkıntı çıkardı mı? Anlatabilir mi acaba
cvt lerde dynodan reel veri almak cok zor evet hissiyatı değiiyor bende arkadaımın aracında deneyimleme sansına ulastım ama asla bi ktuner veya hondatanın verdiği gucu vermiyor. o yuzden pek parasının urunu değil demek istedim.Ben internette 1 haftalık araştırma sonucu RaceChip almaya karar vermiştim. Arkadaşımın Honda Civic X FC5 1.5 RS aracı için almıştık Chipin ayarlarını sonuna kadar açmadan Vaadedilen gücü DYNO testi ile aldık. Youtube üzerinde tüm dünyada kullananların videoları ve yorumlarıda tam değerleri elde edildiğini göstermişti. Bende kullanımımda herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım istediğim zaman uygulamadan açıp kapatarak kullanabiliyorum o nedenle bana çok uyan bir sistem oldu
Dyno dışındaki yol testlerindede başarılı bence 3 farklı tuning ürünlerinin yol kıyaslaması bu videoda var
RaceChip kullanırken arabanızın verilerini kontrol etseniz, bir daha racechip kullanmayacağınız konusunda iddiaya girebilirim.Biz Arkadaşımın Honda Civic FC5 1.5 T RS 182 PS 2016 Yılında Aracı aldıktan Sonra RaceChipi taktırıp Kullandık Dyno testinde 7 Seviye ayarın 5. Kademesinde 230 PS Gücü dyno üzerinde altık + 48PS
Bu araçta Ecu yazılım Sanırım 2019 Yılı sonlarını buldu biz o arada 3 Yıldır RaceChip kullanıyorduk. Araç Ecu kodları çözülüp yazılım çıkana kadar aradan 3 yıl geçti biz zaten 3 yıl gayet sorunsuz kullandık
Arkadaşım FC5 i satıp FE1 aldı RaceChipi servisine götürüp ücretsiz yeni yazılım güncellemesi yükleterek Honda Civic FE1 de kullanmaya başladık Bize bu araçta Güç Artışı + 24 PS ve + 60 NM Tork olacağı söylendi.
Bende Arkadaşımla birlikte FE1 aracıma RaceChip GTS aldım sorunsuz kullanıyorum
Bu turbo yanıltma işi çok basitleştirme gibi geliyor bana. RaceChip 70 ülkede satılıyor bu kadar ülkede sensör yanıltmak kimsenin aklına gelmemişmi?
Biride çıkıp sensör yanıltıp +5 HP güç artışı sağlasında bizde görelim?
RaceChip & Hondata karşılaştırması
Honda Civic (X) FC5 1.5 T 182 PS
RaceChip RS Modwli ile vadedilen +42 PS + 60 NM Tork
Dynoda çıkan Güç + 43 PS
Amerikada Honda Civic Si 205 HP Modelde RaceChip GTS ile +45 HP Dyno testi
Honda FE1 de + 22 ps alan RaceChip Malezya distribitörü Honda Accord 1.5 T de +46 PS almış
Yine sizin Gönderdiğiniz videoyu yapan aynı şirket 7 Yıl Önce RaceChipin eski Ultimate Modeli bile + 50 PS almış