Aracinizin uretim tarihini bilen var mi

Oooo tüm memlekete uygulama aynı herkes aynı. Kombinasyon tutturamadım diye bir şey mi var. Nasıl bir açıklamadır.

Hepte uygunluk belgesini öne sürüyorlar, sanki kullanıcı hazırlıyor o belgeyi. Üretici istediği belgeyi düzenler defalarca.

Yani şu demek oluyor, o cari yıl içerisinde satılmayan araçları bir sonraki yıl için belge düzenleyerek yeni yıl fiyat ve model tarihiyle satabilirim demek istiyor honda türkiye

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Sizce bu işin içinde bir iş yokmu? Yada 10. Karakteri kaldırsınlar sıkıysa

Honda inallar beni aradi yasa geregi arac ne zaman uretildiyse o yili alir dedi ama benim 2014 te uretilmis 2015 yaziyor dedim oyle kaldi size donecegim dedi teknik belgeyi bulacskmis :)

GT-N5105 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Özgür bey inşallah ararlar,

ama sanırım lastik tarihlerinde model yılını ele veriyor.

Diğer arkadaşlar lastik yılınada baksalar fena olmaz diye düşünüyorum.

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
10. Karakterde yılan hikayesine dönecek gibi. Bence şöyle oluyor. Aracın üretildiği tarihte şasi numarası çakılıyor. O sene içinde satılırsa model tutuyor. Sıkıntı yok. Araç beklemiş ise satıldığı sene ruhsata geçiyor. + 1sene burdan çıkıyor olabilir.
Benim aracın şasi ile ruhsattaki model uyumlu.

Faaliyet ayn-ı lezzettir...

Koca fabrikanın, üretim-imalattaki işçisinin ve mühendisinin kombinasyonu tutturamıyoruz diye bir bahanesi olamaz, şasi numarası basmak üretim bandındaki kolay işlerden biri, çalışanlar diplomalarının hatrına yapmaz böyle bir şey, ya bir hata vardır ve üstleri üretimi yavaşlatmamak için ellemeyin denmiştir ya da satış departmanın güzel bir kurnazlığıdır. Bence ikinci ihtimal daha olası.

Koca fabrikanın, üretim-imalattaki işçisinin ve mühendisinin kombinasyonu tutturamıyoruz diye bir bahanesi olamaz, şasi numarası basmak üretim bandındaki kolay işlerden biri, çalışanlar diplomalarının hatrına yapmaz böyle bir şey, ya bir hata vardır ve üstleri üretimi yavaşlatmamak için ellemeyin denmiştir ya da satış departmanın güzel bir kurnazlığıdır. Bence ikinci ihtimal daha olası.
Bugun donus yapıldı evet stokta beklemis arac dediler ama 2014 uretilse de model yili 2015 dediler :)

GT-N5105 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

kayhanbozkus

0
Yönetici
Stokta bekleyen araca neden o gunku fiyattan fatura kesildigini sorsaydiniz keske. Bunlar namussuz gozumde ki honda degerini yerle bir ettiler ne yazik ki.

HUAWEI MT7-L09 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Benim aracım ruhsatta 2010 model ancak honda serviste 2009 model diye görünüyor. Hatta geçen hondatr'den mesaj geldi hava yastığı tetikleyicileri ile ilgili "sayın 2009 model civic kullanıcısı ..." diye başlıyor.

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri