Arada Kendiliğinden kapı kilitleme

Merhaba 2014 model honda civic fb7 sahibiyim aracımda kapıları kilitmeyi unuttuğum zaman otomatik kilitme yok ama geçenlerde aracımı yıkarkene arabanın iç kısmını yıkadım ve kapıyı kapattığımda biraz bekleyip kendiliğinden kilitlendi. Acaba arabada başka bi özellikmi var? Yada ayarlardan bu özelliği aktif kullanıma açabilirmiyiz? Yorumlarınızı bekliyorum

Kapıyı açtığınızda tavan lambası yanmışmiydi dikkat ettiniz mi? Kapi sivici arızalı ise merkezi kilit kapıların açılmadi olarak algılayıp otomatik kilitlemiş olabilir. Ekstra bir kilitleme özelliği var mı bilmiyorum

MI 6 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Kardeşim bu konuyşa ilgili şundan bahsedeyim ben de fb7 kullanıyorum kontagı çıkardıktan sonra kapıları kapatıp bir defa kilitleyin ce araç kilitleniyor 10 dakika sonra aracı kumandadan açın ve kapıları açmayın 30 saniye yada 60 saniye sonra araç kendi ni kilitleyecektir yani bu süreç sizin aracı terketip kumandadan kitledikten sonra başlıyor kapıları açıp içeri girip kitşerse burda bir sorun vardır demektir çünkü mantıga uymaz çoluk çocuk oynarken girer içeri birdaha sorun yaşanır Allah göstermesin

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri