Civic FC5 Arka cam boya atması?

Ad Soyad
Recep ekin
Aracınız
Civic FC5 2019
Arka cam sol taraf işaretlediğim yerde boya atması var ankarada nereye götürebilirim. Buna en iyi yapılacak yöntem nedir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250719-145918_Video Player.jpg
    Screenshot_20250719-145918_Video Player.jpg
    31.6 KB · Görüntüleme: 13
Ad Soyad
Cafer Taygun Küçüktamer
Aracınız
Civic FC5 2016
İyi akşamlar kardeşim ben bugün yaptırdım bu boya atmasi olayını dönüş yaparsan iyice anlatabilirim sana izledigim yolu.cok araştırdım ettim Çelik tutuş felan ama kendimce en iyi yöntemi ve yapanı bulduguma inanıyorum ve çok iyi oldu bende daha fazla olmasına rağmen 3 500 TL ye hallettim mikron değerleri bile aynı şuan yapılan boyanın

Ad Soyad
Recep ekin
Aracınız
Civic FC5 2019
İyi akşamlar kardeşim ben bugün yaptırdım bu boya atmasi olayını dönüş yaparsan iyice anlatabilirim sana izledigim yolu.cok araştırdım ettim Çelik tutuş felan ama kendimce en iyi yöntemi ve yapanı bulduguma inanıyorum ve çok iyi oldu bende daha fazla olmasına rağmen 3 500 TL ye hallettim mikron değerleri bile aynı şuan yapılan boyanın
Kardeşim nerde yaptırdın izlediğin yoku anlatırmısın detaylıcana bu başlığa giren arkadaşlarda faydalansın inşallah ankaradasındır olmasa bile senin izlediğin yoldan gidelim

Ad Soyad
Cafer Taygun Küçüktamer
Aracınız
Civic FC5 2016
Boya atmasi başlamıştı bendede kronik zaten normal bir kaportacı arkadaş vardı ona gittim oda bu işi yapan birine yönlendirdi cam kenarı olduğu için kendi makinaları büyük geliyor yaparım ama onun yaptığı gibi olmaz dedi.dedigi gibi adamların elinde boya atan çok küçük tabancalar var fırça felan kullanmiyorlar adam boya atan noktalara önce vernik sonra tabancayla boya atmaya başladı sonra sulu zımpara yapıyor ve eski haline getiriyor fırça izi boya izi felan hicbirsey olmuyor eski hali gibi oluyor boyayı tabancayla attıgi için boya çok güzel yapışıyor ve çok pürüzsüz oluyor Exper garantisi veriyor zaten mikron değeri aynı oluyor. Ben Osmaniye kadirlide oturuyorum dükkanın adı sihirli rutus diye bir dükkan instegramda paylastigi işler var video olarak çekmiş ordan bir bakın derim

Son düzenleme:

DMR

Özel Üye
Ad Soyad
Alper D
Aracınız
Civic FC5 2020
Cankayada Dby Detailing var, bu konuda 1 numaradir. Bakanlik makam araclari buyuk holdingler araclarina hizmet vermektedirler.

Geri