Arka sislerin soketleri yok buna uygun soket nereden bulabilirim 
ANE-LX1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Arka sislerin soketleri yok buna uygun soket nereden bulabilirim Ekli dosyayı görüntüle 253199
![]()
T20 ÇİFT DUY Arıza Lambası Kesici CANBUS Arıza Lambası Söndürme M Fiyatları ve Özellikleri
T20 ÇİFT DUY Arıza Lambası Kesici CANBUS Arıza Lambası Söndürme M en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
![]()
Oto Ampulü Modelleri ve Fiyatları - n11
Oto Ampul ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Araç Ampul çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
![]()
T20 Ampül Duy T20 Ampül Yuvası T20 Çift Duy Dipsiz 2 Li Fiyatları ve Özellikleri
T20 Ampül Duy T20 Ampül Yuvası T20 Çift Duy Dipsiz 2 Li en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
06 HONDA 2234
Bu soketler tam denk geliyor mu o yuvaya yoksa işlem gerekiyor mu
Yuvasında tırnak yerleri varsa denkgeliyor. Benim aracımda ( fd6) sağ taraftaki stobun sis bölümü kördü kendim açıp işlem yapmak zorunda kaldım. Sol taraftaki sis lambası sizi yanıltabilir o yüzden sağ tarafa bakmanızda fayda var.
06 HONDA 2234