Arka tampon ve bagaj kapağı. .kaza

Katılım
26 Şub 2016
Mesajlar
153
Tepki puanı
8
Aracınız
hocam geçmiş olsun benim görüşüm sizde suç yok %100 karşı taraf suçlu sizin ne kasko ne sigorta bozulur park halinde sizin araç serviste yaptırın ve değer kayıbınıda isteyin kendiniz yaptırsanız değer kaybını sigorta ödemez satarken bu fotoları saklarsanız pek sorun olmaz
 
Katılım
4 Ocak 2017
Mesajlar
31
Tepki puanı
3
Yaş
54
Resimlerde hasar az gibi gözüküyor ancak bagaj kapağındaki kırıklar ve göçük ler ciddi sorun. Bugün 4 kaportaciya gittim . 2 si yaparım dedi.ama en az 2000 tl ye mal olur diyende oldu, rakam veremeyen de oldu. 2 side yapsak da belli olur en iyisi servise gidin dedi. Sanırım servise gideceğim. Bagaj kapağını yasalar dahi sanki orjinal gibi olmayacak ?

GT-I9500 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Katılım
16 Şub 2017
Mesajlar
97
Tepki puanı
56
Konum
Adıyaman
Geçmiş olsun peki aracınız boyasız ve değişensizken şimdi boyslı okdu burdaki değer kaybınızı kim karşılayacsk. Vuran kişiyi davamı edeceksiniz yoksa elden paramı verdi nasıl yaptınız.

GT-N8000 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 

Tarık

0
Katılım
30 Ağu 2015
Mesajlar
76
Tepki puanı
12
Konum
Ankara
Aracınız
En çok dikkatimi çeken o tamponun fiber gibi kırılması niye çökmemiş esnememişte kırılmış ? Aracı kesinlikle serviste yaptırın sanayide yapamazlar dedikleri gibi yeni araç olduğu içinde bi etken. Eksper araçtaki hasar tutanağını tutar, araçta metal aksamda hasar olduğu için servisteki ustalar avukat konusundada yardımcı olur mahkeme 6 ile 24 ay arası sürüyormuş. Aracın hasarsızlık sıfır oluşu değer kaybına fazlasıyla sebebiyet verdiği için mahkeme sonucu yüksek ihtimalle sizin aleyhinize olucaktır. %20 %30 kadarda avukat alıyor tazminatın.Ortalama bilgiler verdim.
 
Katılım
4 Ocak 2017
Mesajlar
31
Tepki puanı
3
Yaş
54
Teşekkürler Tarık bilgilendirdiğin için. Bagaj kapağını dışarda çok da ucuza yapmayacaklar .bugün anladım bunu. Düzeltseler dahi sonuçta boya olacak. Araba yeni olduğu için dışardaki ustalar rakamları uçuruyorlar. normalde belki 400 -500 tl olacak işe 2000 tl diyebiliyorlar. Ancak sonuç iyi olacakmı o da şüpheli. çünkü bagaj kapağındaki kıvrımları ve çizgileri tutturabilmek zor gözüküyor. Ayrıca bunu yapabilmesi için ustanın kapağın içindeki sacı da kesmesi gerekecek. Şaşmaz da Honda Bar özel servisi bile bana servise gitmemi önerdi.
Kaza sonucu karşı tarafla imzaladığımız tutanak var zaten elimde. Karşı taraftan neden ayrıca para alayım ki . Değer kaybı için de Tarık'ın dediği gibi mahkemeye vereceğim.Artık ne çıkar oradan bilemiyorum.
 
Katılım
16 Şub 2017
Mesajlar
34
Tepki puanı
1
Konum
Aksaray
Servise gittim. Danıştim ustaya. Bagaj kapağı ve far değişir dedi. Bagaj kapağındaki göçük düzelmez dedi ...Tampon içinde değiştirme taraftarı ama expertis tamir ettirebilir diyor. Maliyet için de emin olmamakla beraber 4 bin civarında diyor...Ankara da iyi bir usta tanıdığı olan varmı. ..ilk Honda aracım. Yarın birde onlara danışarak karar vereyim.

GT-I9500 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Sahibinden.com pert beyaz var arka bagaj kapağını al tak boyasız orjinal kalır


iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Katılım
25 Mar 2016
Mesajlar
2
Tepki puanı
0
ŞAŞMAZDA 60.NOTER KARŞISINDA ÖZEL BAR HONDA SERVİSİ VAR İSTERSENİZ BİR GÖRÜŞÜN GEÇMİŞ OLSUN

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Katılım
15 Eyl 2015
Mesajlar
42
Tepki puanı
1
Aracınız
Öncelikle geçmiş olsun, İzmir'de Çelik otomotiv var instgramda fılan sureklı fc5 kasa parcaları paylaşımı yapıyorlar. Sanırım mersindeki sel hasarlı araçları alıp hurda olarak satış yapıyorlar hondaotocikma. com diye sayfalarıda var orjınal parçaları oradan alarak araç hasarsızlığını devam ettırebılırsın. Tekrar geçmiş olsun.
 
Katılım
17 Şub 2017
Mesajlar
39
Tepki puanı
0
Konum
istanbul
Aracınız
Benimde gecenlerde arkadan vurdular fara denk geldi sadece sol stop kirildi serviste degistirdim sadece stop 1400 lira aldilar disarda bu stopu suan bulmak ne kadar kolay olur bilemiyorum
Gecmis olsun
 
Geri
Üst