Orada anlatılmak istenen boyasız plastik parçalar, boyalı tamponlar için sıkıntı olmaz kullanılabilir.
tamamdır hocam teşekkür ederim.
Orada anlatılmak istenen boyasız plastik parçalar, boyalı tamponlar için sıkıntı olmaz kullanılabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 2913
Yukarıda resmi görebilirsiniz 5 cmlik bir çizik..
boyacıya rötuş boyasını sprey kutuya yaptırın, çizik yerin etrafını gazete kağıdı ve kağıt bant ile güzelce maskeleyin. sonra spreyi çok uzun süreli basmadan yani küçük küçük fıstlatmalarlaçizik yere uygulayın biraz kurumasını bekleyin bi kat daha uygulayın. en kolay böyle olur. el işiniz kuvvetliyse elim titremez fırçayı güzel kullanırım taşırmam her yere eşit kalınlıkta yaparım derseniz fırçayla yapın. ben taş izlerine kürdan ucu ile yapıyorum mesela.
Hocam dün arastirdim biraz da soyle bi ilan denk geldi. İns reklam niteliginde paylasim olmamis olur.
https://mobile.donanimhaber.com/her-renk-her-arac-icin-rotus-boyasi-15tl--85999308
İlana gore sprey de yapiyorlar oje kutusunda da satiyorlar, kullanici yorumlari iyi. Aslinda elim fena değildir bicok seyi kendim yaparim ama bilemiyorum. Aracta tas izleri de var, dediginiz gibi onlari da gidermek icin oje kutusundan alsam iki tane diye düşünüyorumsprey 30 tl, oje kutusu 15 tl diyor. Diger sitelerde 30-50 tl spreyler. Napiyim hocam belirttigim yerden alayim mi hangisini alayim ne dersiniz
![]()
Sanayi de aracın boya koduna göre boya alarakta aynı işlemi yapabilirsiniz![]()
Aynı fiyata daha fazla alınabilir diyorum![]()
bence de sanayiye git orda boyacıya boya kodu ile kendin yaptır garanti olsun. o küçük oje şişesi ankarada 5 TL ye yapıyorlar büyük spreyi de 10 TL ye.