Şimdi belki beni suçlu bulan kızan olacaktır belki ama ben yine de yazayım, bugün Ankara Keçiören'de dersanemden çıktım eve dönüyorum ön yolcu koltuğunda da bir arkadaşım var ve dar bir sokaktan geçiyoruz. Tek arabalık yol karşıdan gelen dar kısmı geçene kadar bekliyor mecburen yani yan tarafa bir araba daha sığmaz sağ taraftan da 2 yaya yürüyordu, dışta olan hafif yaşlı bi teyze 60 yaşlarda falan içte yani emniyetli yerde kalanda 30 - 40 yaşlarında oğlu sanırım. Karşı uçta araba olduğu için 25 - 30 KM/H arasında bir hızla gidiyordum eminim çünkü karşı taraftan araba geldiği yol dar olduğu için yavaşlamıştım. Her neyse geçerken ayna bu teyzenin koluna çarptı. Sanırım çok hızlı olmadığım için ayna sadece hafifçe bükülüp geri açıldı çünkü baktığımda kapanmamıştı ama yerine oturduğunu belli eden ses gelmişti yani muhtemelen ayna hafifçe içe doğru büküldü, teyzenin kolunu geçince geri yerine oturdu. Biraz ilerleyince durdum aynadan baktım teyze ayakta ama oğlu ipini koparmış gibi üstüme koşarak geliyor Allah affetsin artık o öyle koşarak gelince bende durmadım bastım gittim. Acemi bir şoför değilim yanlış olmasın en az 3 yıldır Ankara içinde kurallara uyarak kullandım ama başıma ilk kez böyle bir olay geldiği için, teyzeye çok zarar gelmediğini düşündüğüm için tabii en önemlisi de o ipini koparak üstüme koşan (ne kelime kullansam bilemedim) insan yüzünden durmadım gittim. Allah affetsin. Sizce plakayı polise verseler bir şey çıkar mı veya teyzeye çok bir şey olmuş olabilir mi ? Doktor bir abimle konuştum hayati tehlikesi olması imkansız sadece kolu incinmiştir en fazla kırılmıştır ama bu bile çok zor ihtimal eğer polis gelecek olursa dersin bana zarar verilmesinden korktuğum için olay yerini terkettim diye dedi. Umarım bir şey çıkmaz Allah hepimizi beterinden korusun. Tek üzüntüm teyzenin biraz yaşlı oluşu nedeniyle kolunun kırılmış olabileceği