Uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar şehir dışında olmamdan bayağı uzak kaldım herşeyden siparişlerim gelmiş bende bana düşeni yaptım yerlerine taktım
Şükrü bey malzemeleri n11 sitesinden yan sanayi ürünü olarak aldım, orijinal ürünü serviste gidip gördüm fiyat konusunda bana biraz tuzlu geldi açıkçası. malzemeler ben şehir dışında iken gelmiş takmak bu güne nasip oldu ve buradaki herkes ile paylaşmak istedim
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orijinal ürün almak isteyen arkadaşlar olursa hatırladığım kadarıyla bagaj havuzu 175 TL. Havuzlu paspas seti 325 TL. İdi rakamlarda yanlış hatirliyorda alabilirim bilginize
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
merhabalar,
bayiden pazarlık yaptım paspas+bagaj havuzu 300 tl ye vereceklerdi. anladım ki orijinal ürün değil yan sanayi malları veriyolarmış. kafamın tası attı kavga ettim geri zekalılarla.
neyse tabi almaktan vazgeçtim.
n11'den paspas 179 tl aldım . http://urun.n11.com/3d-oto-paspas/honda-civic-sd-4d-havuzlu-paspas-2016-uzeri-akalite-P150264061
gerçekten kaliteli, kalın malzemeden tam uyumluymuş. tavsiye ederim. aynı markanın bagaj havuzunu da almayı düşünüyorum.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.